@camperbuscarinaivo
Sitecode: 195625
Camperplaats op groot parkeerterrein bij een klein busstation. Rustig gelegen naast een recreatiegebied. Prima plek voor een tussenstop of om een bezoek aan de stad Luxemburg te doen. Geen voorzieningen beschikbaar. Overnachten kost niets.
Mooie camping gelegen aan het meer met grote ligweide. De toegang tot het meer is heel schoon. Je kunt er goed suppen. Sanitair was prima, zeker het nieuwe gedeelte. Geen animatie. Daardoor rustige camping.
Prima camping met veel èn schoon sanitair in de kelder. Toen wij er waren was het erg heet, er was nagenoeg geen schaduw, dat maakte dat wij na 1 dag zijn vertrokken. We zijn vriendelijk geholpen, er is ook een restaurant met bar. Het is 14 km fietsen naar Aosta. Over een mooi aangelegd fietspad langs de rivier.
Wat een prachtige plek. Uitzicht op meerdere gletsjers. Groot veld waar je zelf plekje uit mag zoeken. Vanaf de camping vele wandelingen mogelijk. Het is een eenvoudige camping, maar belangrijkste is dat het sanitair schoon is en warm water in de douches heeft.
Sitecode: 196686
Wij zochten een camping, alles op de route was vol. We zijn doorgereden naar de camperplaats. Wat een mooie plek is het!! Zeker aan te bevelen. Wat een uitzicht. Wat een rust. Op loopafstand van het dorp en de liften. Mooie wandelingen gemaakt! En naar 1 van de gletsjers geweest.
Prachtig gelegen camping met mooie Camperplaatsen. Geweldig mooie omgeving. Sanitaire voorzieningen waren oké.
Mooie ruime opgezette camperplaatsen! Heel mooi sanitair!Goed verzorgde CP. Goed contact met de eigenaar.
Prachtige boerencamperplaats. Mooie ligging en mooie natuur. Mooie sanitaire voorzieningen. Fijn contact met de boer en zijn vrouw.