@campercont
2021
12 € voor 24 uur zonder enige service is te duur. Hieraan moeten de bezoeken en het restaurant, brood en zelfs gebak in de ochtend worden toegevoegd. Oh ja, vergeet niet dat camperbeheerders bijdragen aan de lokale economie, dus overdrijf het niet.
€ 12 per CC om dit mooie dorp te bezoeken is puur en simpel. Het afvoerstation is lange tijd buiten dienst geweest vanwege de kweekbouillon uit de wc-afvoer. Meneer de burgemeester, als u geen camper wilt, geef dat dan openhartig door ruim van tevoren te bewegwijzeren. Dus we zullen weten wat we moeten doen.
2020
gebied op zondagochtend verzadigd met auto's vanwege de markt. daarna wordt langzaam vrijgegeven. rustig
3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
om het adres van het pad van arberons te gebruiken anders kom je te hoog in de richting van het dorp
Zeer goede locatie nabij het meer en het bloemeneiland Meinau bereikbaar vanaf deze kant van het meer per boot. inclusief olie en water. elektriciteit tegen ongeveer 1 euro per kilowatt
aan de voet van de snelweg en de spoorlijn. lawaaierig tot middernacht. Fietspad vlak voor de afrit om het stadscentrum te bereiken en naar de camping in het westen langs de rivier de Inn te gaan. let op Camper op 10 euro voor 24 uur anders systematische boete van 30 euro niet onderhandelbaar.
Sitecode: 1974
zeer mooie omgeving om aan te bevelen. Ik betreur het alleen dat het nodig is om te betalen om zijn zwarte wateren (wc) te verwerpen, wat ertoe kan leiden dat sommigen hen in de natuur dumpen.
OPGELET we zijn er op 14 mei 2019 geweest en belangrijke werken verhinderen de toegang tot het CC-gebied. Bovendien wordt de doorgang in de stad sterk verstoord door andere lopende ontwikkelingen. Voorlopig te vermijden, naar mijn mening tot juli.
het is 8 euro zonder elektriciteit. Voeg 3 euro voor 24 uur elektriciteit toe