@camperhuur24
vriendelijke ontvangst, grote plaats, wel de blokken nodig. Net sanitair, wel wc papier zelf meenemen. Fijne douche!
Sitecode: 20218
vriendelijke ontvangst, zelf een plekje zoeken. prima! zeer net toiletgebouw. Fijn zwembad, bleef tot 22 uur open ivm de hitte. Broodservice, bar aanwezig. Plaats inclusief elektriciteit 25 euro.
zeer vriendelijke ontvangst door de wijnboer zelf, ondanks dat hij aan het lunchen was met zijn gezin. Hij heeft ons plaatsen gewezen wat we uit komen kiezen. 1 douche en 1 toilet aanwezig, het is een boerencamping maar wel netjes. De wijnproeverij 's avonds gemist, maar 's morgens toch nog uitleg en proeverij gehad. Erg vriendelijke mensen!
eenvoudige maar nette camping. Toiletgebouw is wat verouderd, maar wordt netjes bijgehouden. indien er niemand aanwezig is, mag je zelf een plaats uitzoeken en je melden als er iemand bij de receptie is. De Franse dame weigerde Engels te praten en praat erg snel Frans, niet zo vriendelijk. Het zwembad ligt idd op 50 mtr, maar je moet wel om het gebouw heen lopen om bij de ingang te komen. Ook deze dame is niet echt klantvriendelijk.
nette ontvangst, prijs was aanzienlijk duurder dan wat op de site van campercontact stond, verschil 30 euro. TIP controleer de website van de camping op actuele prijzen. Het toiletgebouw wat dichter bij de zee staat, is verouderd, maar wel netjes. Douches vooraan bij het zwembad waren heerlijk warm
echt een boerencamping. mooie plaatsen, vriendelijke ontvangst. Toiletgebouw is erg oud, maar netjes en fris. Afwassen doe je in een oude betonnen drinkbak voor het vee (of gewoon in je camper). De (oude) boer is zeer behulpzaam, maar spreekt alleen Frans.
na 19 uur bij de camping aangekomen. Receptie was dicht, maar het oudere echtpaar hielp ons uiterst vriendelijk. nette camperplaatsen, nette camping Toiletten netjes, plasbakken staan in het zicht als je het toiletgebouw binnenkomt. Niet echt hygiënisch. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Mooie wandel- en fietspaden in een langs de duinen
mooie, nette camping, vriendelijke ontvangst. Goed restaurant, nette bediening. Engels miche wat beter zijn, maar ja, daarvoor zijn we in Frankrijk. heerlijk zwembad. Ook voor het lozen van het afvalwater en bijvullen was er een nette plaats.