@camperjagt
Wat een prachtige plek hadden we hier, met uitzicht op de brug. Aanrader als overnachting voor de doorreis naar Zweden, maar we hadden hier ook zo een paar nachten kunnen blijven. Zeer kindvriendelijk met veel speelmogelijkheden. Sanitair helemaal prima.
Rustige niet dure camping, plaatsen op een grasveld. Zeer vriendelijke eigenaren. Aan een uitlopen van het Vännerna, je kan door het bos lopen naar de rand van het Vännern. Sanitair erg verouderd maar wel functioneel. naast de camping een restaurantje.
Rustige camping ondanks de grootte. prachtige locatie aan zee. Sanitair schoon en voldoende aanwezig. broodjesservice en een cafeetje tegenover de camping. De camping heeft meerdere camperplaatsen. Zeker een aanrader, wij hebben een nacht bij geboekt.
Prima camping maar niet voor in het weekend. We hadden veel schreeuwende jeugd in de nacht. Ook zorgen dat je plek niet te dicht bij het restaurant zit ivm geluid en doorloop. Sanitair was prima. Locatie op loopafstand van de stad. De meeste plekken hebben ook een mooi zicht op het meer. Minigolf aanwezig.
Prima camping maar ons te druk met schreeuwende kleine kinderen. Sanitairgebouw werd niet goed schoon gehouden. Het meer zie je vanaf de meeste plekken niet. Wel mooi gelegen in het bos maar niet onze camping. Vriendelijke nldse eigenaren die je meteen veel info geven over de omgeving
Rustige camping aan een meer (niet alle plekken). Winkels op loopafstand. Sanitair verouderd maar wel een heerlijke warme douche.
Fijne camping op een goede locatie, mooie plekken en gedateerd maar schoon sanitair. Ontvangst was niet erg vriendelijk (belerend) omdat we 'te vroeg' aankwamen. Desondanks een prettig verblijf gehad en zeker een aanrader.
250 kronen incl stroom voor camper/caravan. Mooie rustige camping met verouderd maar schoon sanitair. Bij aankomst zelf een plekje zoeken en tussen 19-21 uur betalen. Aan de achterkant van de camping (achter een heuvel) zitten knussere, beschutte plekjes, die je vanaf het hoofdterrein niet ziet.
Super mooi! Er zijn 8 officiële plekken, maar er staan meer campers vannacht. Er is een toilet aanwezig, afvalcontainers en hout voor een kampvuur. prachtige plek aan het meer, weinig last van de weg. Houd er rekening mee dat je 60 kronen contant in een envelop moet doen.
Kleine camping gelegen aan het meer, langs de weg. Super behulpzame en aardige eigenaresse, die Engels goed beheerst. Sanitair is basic, 1 douche en 2 x 2 toiletten (droogtoilet). Voor de douche en de wasmachine moet je apart betalen. Verder is er een eenvoudige keuken met afwasgelegengeid, 2-pits electrisch kookstel en een oventje. Een supermarkt is bereikbaar op ong 15 min lopen.De camping heeft gratis een kano te leen, inclusief zwemvesten