@camperjagt
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een echte aanrader! Zeer schone privébadkamers, met extra aparte toiletten indien nodig. Kleine keuken met 2 afwasplekken. Gratis gebruik van een wasmachine en droger. De staanplaatsen zijn terrassen met een prachtig uitzicht. Ruim en gedeeltelijk verhard, geschikt voor campers. Winkels op loopafstand. Inchecken met een code na online boeking, heel eenvoudig!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Inchecken met een code, die je ook gebruikt om het servicegebouw binnen te komen. Ruime staanplaatsen in een mooie omgeving. Het servicegebouw was niet echt schoon. De douches hebben gordijnen. We zijn er maar één nacht gebleven en dat was prima. We zouden deze camping niet voor een langer verblijf boeken.
5 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Wat een prachtige plek hadden we hier, met uitzicht op de brug. Aanrader als overnachting voor de doorreis naar Zweden, maar we hadden hier ook zo een paar nachten kunnen blijven. Zeer kindvriendelijk met veel speelmogelijkheden. Sanitair helemaal prima.
Rustige niet dure camping, plaatsen op een grasveld. Zeer vriendelijke eigenaren. Aan een uitlopen van het Vännerna, je kan door het bos lopen naar de rand van het Vännern. Sanitair erg verouderd maar wel functioneel. naast de camping een restaurantje.
Rustige camping ondanks de grootte. prachtige locatie aan zee. Sanitair schoon en voldoende aanwezig. broodjesservice en een cafeetje tegenover de camping. De camping heeft meerdere camperplaatsen. Zeker een aanrader, wij hebben een nacht bij geboekt.
Prima camping maar niet voor in het weekend. We hadden veel schreeuwende jeugd in de nacht. Ook zorgen dat je plek niet te dicht bij het restaurant zit ivm geluid en doorloop. Sanitair was prima. Locatie op loopafstand van de stad. De meeste plekken hebben ook een mooi zicht op het meer. Minigolf aanwezig.
Prima camping maar ons te druk met schreeuwende kleine kinderen. Sanitairgebouw werd niet goed schoon gehouden. Het meer zie je vanaf de meeste plekken niet. Wel mooi gelegen in het bos maar niet onze camping. Vriendelijke nldse eigenaren die je meteen veel info geven over de omgeving
Rustige camping aan een meer (niet alle plekken). Winkels op loopafstand. Sanitair verouderd maar wel een heerlijke warme douche.
2022
Fijne camping op een goede locatie, mooie plekken en gedateerd maar schoon sanitair. Ontvangst was niet erg vriendelijk (belerend) omdat we 'te vroeg' aankwamen. Desondanks een prettig verblijf gehad en zeker een aanrader.