@camperkamphuis55
- 2021
Het is een heerlijke rustige camping, met grote plaatsen. Goed sanitair. zeer vriendelijk ontvangst. en je kan er eindeloos fietsen en wandelen.
Toen wij ons aanmeldden, vroeg de zeer vriendelijke eigenares of we de volgende morgen ook nog verse broodjes wilden. Er is een eenvoudige toilet en douche, maar functioneert goed. We mochten zelf uitzoeken waar we wilden staan. Er waren zeer veel elektrische aansluitingen. Heerlijk rustig stonden wij. Fijne camperplaats
nette camperplaats. Vriendelijke mensen. Prijs is €20,00 of 100 lei inclusief stroom. sanitair keurig netjes en schoon. alleen zou het handig zijn om wat meer haken te hangen of stoeltjes te zetten voor je spulletjes en kleding. Er zou iets beter gemaaid kunnen worden. we misten een plek om te kunnen afwassen. Bij aankomst waren we de enigen, later kwam er nog een camper bij. Mooi uitzicht op de Cestate Verder een prima plek.
Een hele leuke kleine rustige camping. Heel erg gastvrij ontvangen. we hebben een uitleg gekregen over hun landgoed. Hele leuke inventieve recreatietuin en speeltuin. Heel schoon sanitair en een zwembad. Zeker een plekje om terug te komen.
wat een bijzondere camperplaats. zo mooi en degelijk maar ook heel gezellig aangelegd en ingericht. E het ontvangst is werkelijk aller hartelijkst ❤️❤️❤️👍👍👍👍