@campernl
- 2021
Wij waren op deze zeer mooi verzorgde en rustige camping voor meerdere dagen. De gastvrouw is zeer behulpzaam en spreekt ook een beetje je Nederlands. Echt een oase van rust na het super drukke Vilnius. Een aanrader!
Wij hebben net als vorig jaar op P2 gestaan, toen nog 6, nu 20 Euro per 24 uur. Prima plek om de stad te bezoeken voor 1 a 2 dagen, geen voorzieningen, redelijk rustig ‘s nachts. Er is een openbaar toilet net over de brug (0,5 EUR). Een iets goedkoper terrein ligt nog net voor de brug links, daar wordt 15 Euro per 24 uur gerekend.
Aan de andere kant van de muur ligt een redelijk verhard terrein dat (gratis) is opengesteld voor campers (toegang rechts aan het einde vanaf eerder aangegeven plek). Betreden is op eigen risico (buitendijks: overstromingsgevaar). Niettemin het is er stil en op loopafstand van het centrum. We stonden er met een 20-tal campers, er is plek voor meer.
Sitecode: 20673
Zeer verzorgde kleinschalig groene camping, van alle (niet te grote camper) gemakken voorzien. Brood bestelbaar bij receptie. In het hoogseizoen is reserveren noodzakelijk. Op loopafstand (700 m) van prachtig strand en 1 uur wandelen naar centrum stadje Erquy. Cap Erquy en Cap Frehel goed befietsbaar, deels over fietspaden en bewegwijzerde binnenwegen.
Fijne camping, zeker vergeleken met die in Kusadasi, half juni nog rustig, prima sanitair, afvoer chem. toilet present. schaduwrijk, groot strand, winkeltje, restaurant, visgelegenheid. Kosten (400 TL pp, camper 150 TL): samen 950 TL; 28,50 Euro
Als je accepteert dat je hier een melkkoe bent, dan zijn er best positieve elementen op Willy’s estate (kosten: 1000 TL; 30 Euro cash, toeslag met pin). Op 100m van de travertijnafzettingen (middeningang), erboven ligt Hierapolis, groot zwembad (350 TL extra voor 2ppd), douches en toiletten oké. Wasmachine, na afdingen: 300 TL. Niet “rustig” overdag op zater- en zondag: luide jeugdige discomuziek bij de pool.
Twee nachten gestaan tussen de houten huisjes aan de rivier. Overdag kan er ge”raft” worden op de rivier, wat wel wat dynamiek meevoert 😀. Na 17 uur is het uitgestorven, stil en relatief koel. Prima sanitair, douches en lekker zwembad. Voor de kloof hoef je enkel het bruggetje over. En ja, helaas was de kwaliteit van de forel in het restaurant suboptimaal (droog, niet vers). Kosten camping: 12 Euro/n.
Schaduwrijke camping, aan kiezelstrand met aardige restaurantjes. Hele mooie omgeving. Eigenaar/beheerder is veel afwezig en is moeilijk vindbaar. Minder goed bereikbaar voor grote campers (smalle toerit), veel lage begroeiing en erg duur. Kosten: 1300 TL (39 Euro).
Gemoedelijk, schaduwrijk, warme douches, prettige omgeving, scheepswerfjes, breed strand te bereiken via houten loopbrug, aan de westkant ervan zagen wij een tiental karetschildpadden in zee en in de inlet, ook vele nesten op het strand. Landschildpadden op de camping, nabij Lycisch museum. Kosten: 800TL (24 Euro).
Prima camping om de vallei van Goreme te bezoeken. Op hoogste terras geweldig uitzicht op ballonnen. Weinig schaduw, wel op lagergelegen deel. Stadje op loopafstand. Openluchtmuseum: 2,3 km, meerdere valleien op fietsafstand. Sanitair prima. Warme douches. Ahmed is opgewekt en zeer behulpzaam. Kosten: 800 TL (24 Euro), was kan worden afgegeven (1 machine: 250 TL).
Camping ligt gunstig voor museum en opgravingsterrein Hattusas. Mooi groen met bomen en rustig gelegen terrein. De douches werden niet warm, werken niet naar behoren, lekke slangen, water spuit overal uit, behalve waar het hoort. Ook na melding, werd er gezegd dat het niet zonnig genoeg was ivm geplaatste zonnecollectors. Een dag later met strak blauwe lucht en 100 % zon ook geen warm water. Elektriciteit is aanwezig. Kosten: 700 TL (20 Euro).
Rustige camperplaats achter hotel op c. 2 km van Ankara + ruim 10 km extra voor het centrum. Uitzicht op het meer. Er wordt Engels gesproken. Warme douches, stroom, schone WC’s, afwasgelegenheid en voorziening voor het legen van het chemische toilet. Kosten 825 TL (c. 24 Euro) per nacht. Op het hoogste terras paar plaatsen, lager nog een dertigtal.
Terrassencamping in een park, veel caravans, mooie omgeving, geaccidenteerd, aan een meer gelegen, prachtig sanitair, warme douche, super WiFi, elektriciteit, en eventueel aansluiting voor afvoer vuilwater. Restaurant aanwezig. Kosten: 1000 TL
De camping was helaas gesloten, het hek was dicht, er was geen enkel leven te bespeuren op 30 april 2024. Wel opslag/stalling van ingepakte caravans te zien.
Prettige plek (c. 6 standplaatsen) recht tegenover het Troje Museum, dat wij erg mooi vonden. Het opgravingsterrein ligt op ca. 700 m. WC aanwezig. Wij betaalden 650 TL. Mee-eten met de zelfgemaakte pot (geen keuze) kan, wij hadden een lekkere kofta met aubergines, bulgur en salade tegen een betaalbare prijs. Met drank natuurlijk duurder.