@camperplekken-nkc

als je even aan rust toe bent, is dit een ideale natuurcamping in een prachtig bos met mooie open ruime kampeerplekken. Een heel verzorgd terrein met super lieve en behulpzame Engelse eigenaars. Niets is hun teveel. op een avond gingen we nog een flink stuk fietsen. we kregen een kaartje mee, zodat we altijd konden bellen. Paul is zeer technisch: hij repareerde onze fiets en onze fietsdrager en wilde daar niets voor hebben. Echt aanbevolen!

snap alle kritiek niet zo. mooie camping direct aan zee. iets verharde camperplaatsen zodat je niet wegzakt. redelijk opgefriste sanitair. wel erg tochtig. leuk eenvoudig restaurantje op de camping met gewone prijzen. we betaalde.inclusief stroom in september € 25,90. de camping is open van 1 april tot 15 september.

voor de liefhebber: een authentieke prachtig gelegen Camping à la Ferme. zeer ruime plaatsen in royale oude boomgaard met prachtig uitzicht. Samitair is minimaal en let op: HURK-WC’s !!! Aan rand van dorpje met een depot de pain. Table d’Hôte doen ze niet meer, alleen bij hoge uitzondering. Vlak bij de Saône en de fietsroute Voie Bleu van Luxemburg naar Lyon. Nadeel: heel veel vliegen..

eenvoudige echt Franse camping met aan de rand een prachtig uitzicht! Een paar honderd meter van het stadje la Vôges-les-Bain. Sanitair wat gedateerd maar wel goed in orde. Vriendelijke mensen en maar € 19 per nacht inclusief stroom. Op de camping eenvoudige maaltijden mogelijk. Zo een twee kilometer naar het Canal des Vosges daar loopt de fietsroute van Luxemburg naar Lyon: l’Echappe bleu. Dichtbij ook het oude stadje Fontenoy-Le-Chateau.

groene ruime camping met grote plaatsen op loopafstand over een mooie voetgangersbrug naar het centrum. jammer dat er van het sanitair zoveel kapot is. bakker komt in de ochtend langs.

de camping ligt schitterend en is bijzonder stil. op fietsafstand van zowel Namen als Dinant via het pad langs de Maas. in dorpje twee heerlijke eettentjes. relatief nadeel: de camping ligt hoog dus even een flinke klim en: grasveld is helaas niet overal egaal. maar wij hadden het heerlijk.

dit is geen camping (meer?) maar een camperplaats zonder douche en zonder toilet. wel heel mooi gelegen aan de Loire. betalen aan de automaat voordat de slagboom opengaat.

de ruime camping ligt prachtig direct aan de rivier de Cher en op fietsafstand van het beroemde kasteel Chenonceau. Slechts een fietspad scheidt het terrein van de rivier. Het sanitair ligt allemaal aan één kant en is soms ver weg. Ook wel verouderd. Er is ook een goedkopere Camperplaats bij de ingang met een 24 uur automaat. wij betaalden op de camping met Acsi € 17,20 in september. Schaduw en zon. de camping is net overgenomen door Happy Camp

Schitterend gelegen camping. Overal mooi uitzicht maar panoramaplaatsen (heel fraai) zijn 2 tot 3 € duurder als Acsirarief van € 17. Leuk restaurantje naast de camping. Op fietsafstand 15 min van Murnau met fantastisch museum over Blaue Reiter en huis van Gabriel Münter en Kandinsky.

Mooie eenvoudige camping met grote wei voor campers en tentjes met uitzicht op groot meer (zwemgelegenheid vanaf camping). Douche en toiletten. Alleen tamelijk duur voor een plaats zonder stroom in hoogseizoen: € 20,50.

Sitecode: 11999

Mooie cp. Toilet aan overkant van weg in zwembad, zeer schoon, van 8 tot 22 uur. Douchen in zwembad vanaf 10 uur. Geen WiFi

De camping heeft een nieuwe eigenaar en dat is te merken. Veel is opgeknapt en we horen dat je vroeger met ACSI-tarief alleen op de noodparkeerweide voor de camping mocht staan. Nu mogen we zelf een plek uitzoeken op deze gigantische groene natuurcamping direct aan de snelstromende Altmühl. Eenvoudig en heel betaalbaar restaurantje op de camping. Romantisch dorp, kasteel en 2 supermarkten vlakbij.

Acsi kortingskaart wordt niet geaccepteerd. Voor wifi moet extra betaald worden. Erg volle camping in mei. Wel zeer fraai sanitair. Mooi gelegen vlak bij de Moselradweg, 7 km per fiets naar Deutsches Eck waar Rijn en Moezel samenkomen.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Sitecode: 20329

Wat een schandalige prijs. € 19 voor een armzalige benauwde plek. Het grootste deel van de camping is gewoon afgesloten. Je zit hier gewoon opgesloten. Wifi voor een idiote prijs € 6 voor 30 minuten. Afrader dus!!!

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Sitecode: 19251

Ideaal is het aparte arrangement voor € 9 voor een mooie plek inc alle faciliteiten en gratis internet. Wel voor een nacht, daarna betaal je het volle pond. Direct toegang naar het strand en de boulevard met een code. Een vaste overnachtingsplek voor ons richting Zuiden.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

De camping heeft een aantal mooie plekken met uitzicht maar ongeveer een kwart van de plaatsen staat in de stank en herrie van gigantische varkensstallen. Internet doet het niet bij apple apparaten (?), zwembad moet nog geschilderd worden, sanitair is primitief. Eind mei 2016

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Eenvoudige maar goede camping. Met Acsi tarief van € 18. We waren hier eind oktober en tot 's Avonds laat zon bij het zwembad dat ook nog open was. Op loopafstand van strand 15 minuten langs mooie rivier. Ook dicht bij centrum van Mandelieu. Gratis goede wifi in buurt van receptie. We komen hier zeker terug.

Mooie klassieke camping municipal die tot 15 november open is! In oktober betaalden we Inc stroom € 13,50. Mooie plek aan de Rhône, alleen prachtig fietspad en hek er tussen. Dorpje op loopafstand, mooi restaurant bijna naast de camping. prachtig fietsen langs de Rhône. Geen overlast van verkeer! Wel schepen die langsvaren maar dat is weer erg leuk.

Eind oktober was er om 19 uur geen plaats meer omdat er plaatsen gereserveerd waren.. Verder veel asfalt voor dat geld... Verderop vonden we een camping voor minder geld en veel mooier en ruimer!

Schitterende plek met douche en toilet op mooie plek aan de rivier, op loopafstand van mooi stadje. Alleen jammer dat niet alle plaatsen stroom kunnen krijgen. Loopt snel vol zelfs in het najaar. Hadden om 19 uur de laatste plek!

Mooie ruime plek met uitzicht op oude turfhaven en Teufelsmoor. Zwemmen voor de deur en Imbiss (toilet) en restaurant vlakbij. Niet de camping oprijden maar daar voorbij rijden tot het haventje. Douche is € 1 met een sleutel. Prijs € 19. Fietsafstand van mooie kunstsdorpje Worpswede.

Nieuw nu ook gratis toiletten, wastafels en douche! Warme douche € 0,50. Schilderachtig dorpje en haventje om de hoek, evenals een prima Edeka met bakker.

Mooie kleine camping met goed sanitair. Maar de Campers worden op een saai veldje op een druk punt bij elkaar gezet! En de grote hal aan de westkant van de camping is ook niet al te fraai..

Fraaie, rustige natuurcamping met klein zwembad. Geen internet in tegenstelling tot de omschrijving. Dorpje dichtbij.

Leuke camping helaas niet met ACSI tarief wel met Acsi korting totaal € 23. Mooie plaatsen gastvrij gezellig barretje en winkeltje.

Schitterende gelegen zeer verzorgde camping met prachtig uitzicht. Niet duur voor Italiaanse begrippen. jammer dat het een ADACcamping is niet een ACSIcamping.

Mooie verzorgde camping naast rivier de Inn met uitzicht op bergen. Fraai sanitair. Helaas aan drukke weg. Bij een nacht helaas weggestopt langs doorgaande weg terwijl je evenveel betaalt.

Zeer gastvrije familie. Ruime plekken op gras of op harde ondergrond in dorp naast gaststätte. Gebruik toilet van restaurant vanaf 's ochtends 8 uur. Woensdag gesloten.