@camperrademaker

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Prachtige camping met veel faciliteiten. Prijs is er wel naar. Mooi zandstrand met veel speelmogelijkheden in als uit het water. Onze camperplek was te bereiken door een tunnel onder de weg door. De kinderen vonden dit een prachtige camping mede door de professionele afwasmachine 🤣. Er is ook een leuke wandel route rondom het water. Je komt er op prachtige plekjes. Zie blauwe stickers en bordjes met twee poppetjes met rugtassen.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Liefdevol ontvangst. Ruime plekken met stroom. Prima sanitair wel verouderd. Wel veel mogelijkheid tot koken en afwassen.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Mooie ruime plaatsen. Prima voor 1 nacht. Verder niet veel bijzonders tenzij je van golfen houdt. Dan kan je hier je hart ophalen.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Prima standplaats waar je wel volledig zelfvoorzienend moet zijn. Mooie waterval met dichtbij een schattig koffietentje. Leuk strandje aan de overkant, via een loopbrug te bereiken, waar je volgens twee van onze kinderen prima kan zwemmen. Let wel op er is een sterke stroming.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Prima standplaats met vooraf online reserveren. Dit is prima te doen. Let wel op dat je de juiste standplaats kiest. Hierbij was het bij ons niet goed gegaan, maar na 1 telefoontje alles netjes omgezet. Wat een leuke plek. Langs de boulervard met leuke winkeltjes een fenomenale ijssalon en na een flink aantal trappen aan de overkant van het kanaal (te bereiken door de sluis over te steken) een prachtig uitzicht. Een echte aanrader.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Mooie camping met mooie plekken met houten vlonders waar je zo over het water uitkijkt. Zie toegevoegde foto. Water temperatuur fris maar prima te doen. Kinderen waren ook dol op deze camping want er was een professionele vaatwasser aanwezig 🤣.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Grote familie camping. Mooie plek gekregen met uitzicht op het water en de brug richting het eiland. Zorg wel voor een lange elektra kabel of anders kan je verlengstukken krijgen bij de Receptie. Prima sanitair.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Onverwacht door file hier aangekomen. Leuke plek, mooie ruïne (wel op de sluitingstijd letten, anders moet je de ruïne via de nooduitgang verlaten 😅) en heerlijk ontbijt (tegen betaling) bij de b&b. sanitair wat verouderd maar heerlijke douche met harde straal ook voor meiden met een lange en dikke bos haar.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Nette camping. Ruime plaatsen. Gratis douchen. Pasje nodig om toilet gebouw binnen te komen. Wel vooraf online reserveren, anders komen er nog 115 kronen bij.