@camperstekkie
Een beetje vergaande glorie. Het sanitair is fors verouderd. De douche was wel warm, maar er staat een zonneboiler op het dak en wij waren de enige. Er is een speeltuintje en voetbalveldje. stroom en watertap. Er staat een koelkast en wasmachine. Prima om voor een nacht (of meer) te staan voor een bezoek aan de Etna.
Je rijdt erop via een openbare parkeerplaats. Bij aankomst gaat de poort open en wordt je begroet door een aardige joviale man die alles voor je wil doen. Douches en wc’s zijn schoon. wasmachine aanwezig. Het is er rustig. Op loopafstand van het strand en restaurants. Wij vonden het een heerlijke plek om te overnachten voor €23,00 stroom incl.
Mooie nette bewaakte parkeerplaats, we werden heel vriendelijk ontvangen toen we ‘s avonds laat van de boot kwamen en kregen kleine plattegrond met de bezienswaardigheden van de oude stad, die op een kwartiertje lopen ligt. De poort wordt om 12u s nachts gesloten. Er is een net toilet tegen betaling van €1,00 een warme douche. koud is gratis. net als het vullen van je drinkwater, en legen chemisch toilet. stroom is incl. voor 25€ per dag