@campertje0000007
- 2023
Wij verblijven hier voor 2 dagen met de camper,op en afrijden kan via nummerplaat herkenning.De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend, met vloerverwarming bij de douches. Douchetijd is 6 minuten en voldoende. Mooie wandelpaden (Mullerthal trail)start direct aan de camping. Zeer vriendelijk personeel aan de receptie, en ze spreken ook Nederlands.bushalte op paar 100 meters aanwezig van de camping(gratis in Luxembourg )camping is een aanrader!
propere camperplaats wel prijzig per 24u betaal je 30€ met elektriciteit (6amp) voor Brugge te bezoeken met camper ideale staplaats,rustig gelegen stille slaapplaats s’nachts, met de fiets naar centrum Brugge op 10 minuten,zaterdags is het ook markt. fiets en wandel knooppunten in de buurt
top locatie,echt tussen de bloesems overnachten,zeer vriendelijke eigenaren geen sanitaire voorzieningen,15€ per nacht met elektriciteit,direct aan fiets en wandelroutes. stonden hier 2 nachten wij komen zeker terug ❤️
mooie cp verharde ruime plaatsen,betalen aan de automaat via betaalkaart of aan.uit net bij betaling krijg je code voor in te rijden via slagboom, op 20 min stappen (1.5km)of 5 min met de fiets naar Hasselt stad,direct aan fiets & wandelroutes wij stonden hier 2 nachten,alsook goede wifi ontvangst proficiat Hasselt stad 👌🏽 zo zouden er meer cp moeten zijn nabij de steden wij komen hier zeker terug
goede ontvangst,bij aankomst plannetje gekregen en goede uitleg over de camperplaats mooi sanitair en goed warm water in de douche je kan 5 minuten douchen ruimschoots genoeg er is ook vloerverwarming aanwezig alles heel proper.top👌🏽
prachtige camperplaats, vriendelijke eigenaren mooie landswinkel met lokale producten,heel proper sanitair,perfecte wifi👌🏽 ons zien ze hier zeker terug