@campertje54
Juni 2026
Weer een fijn verblijf gehad Sixtusbos. Alle voorzieningen aanwezig all-in 16 euro (met voortreffelijke broodjesservice /na bestelling /‘s morgens ophalen tussen 8u30 en 9u. Dankjewel hiervoor! Top!). Wij voelen ons steeds welkom bij het sympathieke en vriendelijke koppel Pascale en Danny. Tot weldra! Keep up the good work.
Mei 2026
3 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden

Voor 1 overnachting (momenteel 14 euro betalen cash in enveloppe) oké. jammer vlak aan de (drukke) rijbaan. Dorpje 300m. Goede artisanale bakker. Alle voorzieningen water/lozen en wifi inbegrepen. Camerabewaking.
3 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

2 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

5 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

Tamaris verblijf 14 dagen was oké, in begin, maar… wegens het verlengd weekend abnormaal druk-druk & lawaaierig. Dit jaar meer constructies bungalow/chalet. De huurders parkeren hun voertuigen kris-kras. Rommelige indruk. Elke centimeter werd benut. Met ACSI kaart korting. Receptie vriendelijk personeel en behulpzaam. Campingwinkel. Rust en kalmte was er…jammer genoeg niet! Strand vlakbij (niet onderhouden) en gratis muggen …
Camping Aigue Marine is een kleine rustige camping vlak aan de zee. Campers mogelijk max ongeveer 7m gezien inrit hoek 90graden. Rustig. voor camper (mei) buiten seizoen 25 euro 2p en elektra inbegrepen & tax verblijf 0,29 pp. Twee douches, warm water. Geen luxe maar de zee/strand zo vlakbij maakt alles goed. (openingsuren / tarieven zie foto)
April 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Mooie rustige locatie op dit domein. Momenteel 5 euro/nacht elektriciteit. Water innemen en (cassette wc)lozen mogelijk. Wijnproef 17u. Vriendelijke uitbater. enkele streekproducten ook beschikbaar (olie, lavende honing, lavandin olie topproduct). Max 48 uur verblijf.