@campertjelmc
- 2016
Mooie camperplaats. Het in en uitschrijven verliep zonder problemen . Mooie fietstochten gemaakt en canisvlietwandeling gedaan . Vanaf de camping toch 8 km.
super mooie camperplaats met heel fijn sanitair.Je ziet duidelijk dat hier over alles heel goed nagedacht is. Proficiat aan de uitbaters.
Voor de zoveelste keer te gast bij Rina. Voelt nog steeds aan als thuis komen. Mensen die van rust en stilte en de natuur houden ,, wel die moeten zeker hier naar toe.
Ziet er mooie Camperplaats uit, vooral de plaatsen aan het water. Spijtig was er voor ons geen plaatsje meer vrij.
Prima Camperplaats met heel vriendelijke uitbater Jos. Mooie fiets en wandelomgeving. Wij komen hier nog terug.
voor de eerste maal op deze plaats. Heel mooi gebied om te wandelen en te fietsen. ook heel mooi bezoekerscentrum. Tijdens de openingsuren kun je hier naar het toilet. Grartis water aan waterzuil , geschonken door de watergroep.
Helemaal eens met vorige revieuw
Mooie kleine camping. Vriendelijke ontvangst en goed restaurant. Winkel met alle nodige zaken. Ook broodservice
over de camping kan ik niet oordelen. We kwamen er aan om 11h45. Wat bleek, receptie niet open in de voormiddag. Pas om 14h .We zijn doorgereden.
Niets aan toe te voegen. Top plaats
we zijn reeds 5 weken onderweg door Spanje, Portugal en Frankrijk. Dit is toch een van de mooiste campings tot nu toe. Niks op aan te merken.
Sitecode: 62087
Super mooie Camperplaats met alle voorzieningen.
Alles is hier al gezegd. Top camping.
Foto ‘s zeggen veel en niets. Werden heel nors ontvangen. Voelden ons echt niet welkom. Niks van uitleg, enkel baar geld, restaurant en winkel dicht. Camping is helemaal niet onderhouden.Zwembad dicht, stond zelfs nog leeg. Niettegenstaande de omschrijving in asci boek. Zij moeten dringend eens hun omschrijvingen aanpassen. Bij 32 gr zou dit toch welkom geweest zijn. Na 1 dag weer vertrokken.
Top camping maar voor veel dingen moet bijbetaald worden. Ook hier een gesloten zwembad. In deze periode enkel open in het weekend. Met temperaturen van 30 gr toch heel jammer .
Top plaats met topmensen. Heerlijke wijnen.
Voor die prijs kun je niet klagen. Vonden het dorp en de streek helemaal niets . Na 1 dag weer vertrokken
Mooie plaats om te wandelen. Wel heel stofferig. Dorpje is heel stil. Op zaterdagnamiddag alles dicht. Wees voorbereid.
Sitecode: 20597
Mooie camping maar op 30 Mei waren sommige diensten nog niet open. Dan is 27€ te duur.
Dit is een gewone parking zonder schaduw. Geen campinggedrag toegestaan. Hallo, het was 35 gr . we zijn doorgereden.
Kan enkel voorgaande mening bevestigen.
Hartelijk ontvangen door vriendelijk personeel. Keuze tussen zon en schaduwplaatsen. Begrijp wel niet waarom sanitair blok om 9h 30 moet gepoetst worden. Moest naar ander blok en deze blok is niet meer van deze tijd.
leuke, kleine camping met hardwerkende uitbaters. Misten wel een beetje info over fietsen en wandelen. De meeste plaatsen zijn ook erg klein.
wat een mooie Camperplaats is dit. Voor de rustzoekers. Bakker komt tussen 12h 30 en 13h.
Alle revieuws kloppen maar de plaatsen zijn heel klein. We troffen het niet met het weer, de regen viel met bakken uit de lucht. Ook de voorspellingen voor de komende dagen waren heel slecht. Na een nacht vertrokken naar Salamanca. Spijtig want de picos stond reeds jaren op ons verlanglijstje.
wij hebben dezelfde mening. Zogezegd geen gewone plaatsen meer beschikbaar.😖😖 Moesten 40€ betalen en 2€ voor de hond. Restaurant was helemaal niet subliem. Tot nooit meer.
Mooi gelegen camping met super vriendelijke uitbaters. Je kan te voet, per fiets, met de bus of met de taxi naar de stad. Onze hond mag niet op de bus dus, kiezen voor de taxi (14€) geregeld door de receptie.
Prachtig vernieuwde Camperplaats. Twee douches en twee toiletten. Alles nieuw. douchen 2€ voor 7 ‘. Electriciteit in aanleg.
Alles heel netjes en heel vriendelijk ontvangen. Wij hadden niet gereserveerd maar kregen toch een plaatsje, weliswaar zonder stroom( weekend olhhemelvaart) De plaatsen zijn idd heel klein en dicht bij elkaar
Wat is het hier mooi en rustig. Wel moeilijk om de camper een beetje pas te krijgen. Stonden hier twee nachtjes met schitteren weer. De taverne was niet open en ook geen water te krijgen. Ook niemand die kwam ontvangen
Bedoeling was om te overnachten in la ferte st aubin. Camperplaats was echter ingenomen voor de Mei kermis.Zodoende hier terecht gekomen. Mooie camping maar door het noodweer van de vorige dagen stond ze half onder water. We mochten op de verharde rijweg gaan staan. Om aan de stroomkast te komen was het wel pootje baden.
Geweldig mooie plaats
Top camping en supervriendelijke uitbaters.
in het kader van Parijs Roubaix opnieuw 4 dagen op deze camperplaats. Het blijft voor ons een van de mooiste camperplaatsen in België. De eigenaar en de uitbater doen het met hart en ziel.Proficiat.
camping en camperplaats zijn niet meer van stad Ieper. Alles overgenomen door Urbans Garden. Prijs voor de camperplaats is nu tussen de 30 en 38€😂😂😂Voor de camping zelf zie ik nog geen prijzen. Een dikke foei voor stad Ieper. wie gaat dit bedrag willen betalen.
wat een superplaats is dit. we hebben er van genoten
opnieuw 4 dagen te gast bij Rina. Het is en blijft een van onze lievelingsplaatsen.
Mooi gelegen camping aan de moezel met perfect sanitair. Plaats geboekt aan de moezel mat ACSI kaartje. Mochten daar echter niet staan omwille van de hond. Andere plaats gekregen voor 1 nacht (camping iedere dag vol en dit half september) en dan opnieuw andere plaats aan ingang, net naast de rijweg. Er waren dat weekend niets betekende wijnfeesten in het dorp. Daardoor tot midden de nacht veel herrie van terugkerende mensen. Voor ons veel te druk
Dit is toch een van de leukste campings waar we ooit stonden. Prachtig gelegen om te fietsen en wandelen. Camping zelf is perfect, schitterend sanitair . In het dorp , twee warenhuizen, bakker en toeristische dienst. Enig minpuntje, zeer onhandige afwasplaats.
Deze mening is waarschijnlijk misplaatst. Wij waren er reeds verschillende keren. Er zijn zowel heren als dames toiletten en douches. Alles is een vijf tal jaren geleden volledig vernieuwd en kraaknet. De wasmachine en koelkast zijn zelfs gratis. Enkel het geluid van de kerkklokken klopt maar dit stoorde ons nog nooit. Hoort bij de leefgemeenschap van de kleine Franse dorpjes.
Laatste stop richting België. Wij wilden hier overnachten en schnitzel eten. Overnachten mocht, eten was lekker maar heb al betere schnitzel gegeten. De ontvangst was echter allesbehalve vriendelijk .Zaten reeds 20’ op terras maar niemand te zien. Uitbaatster zat gewoon binnen te lezen. Blijkbaar had ze een slechte dag want zowel zij als de bediening waren heel nors. Spijtig.
Prima overnachtingsplaats. Wel beetje onhandig dat douche en toilet bij elkaar zitten. Straat over, naar links en 100 meter verder enorm mooi uitgestrekt bos. Mooie wandeling gemaakt.
Waren hier op 27/06. Topplaats voor een nacht. Vriendelijke boer, 4 km van de snelweg.
Sitecode: 19969
Stonden hier op 25/06. Zijn reeds voor de vierde maal in Noorwegen en dit is voor ons een van de mooiste betalende camperplaatsen. Top en bedankt aan de gemeente.
Mooie overnachtingsplaats aan de vuurtoren. Stonden hier op 23/06. Het war er helemaal niet druk. 200Nk per nacht.
Chaotische camping waar je wordt neergepoot tussen de vaste caravans. Mooi sanitair maar veel te dure camping. 470 Nk zonder stroom. Kwamen hier terecht omdat camperplaatsen in Flekkefjord vol waren en dit op 22/06
Super plaats, fantastisch uitzicht maar verschrikkelijk veel wind en , onaangename geur van aanspoelend zeewier maar, dit is de natuur.
Waren hier ook in 2017. Alles is nog hetzelfde enkel de prijs en, de STROOM is er ongekend duur. 120Nk per dag. Dit is buiten alle proporties en eigenlijk schandalig
Stonden hier op 18/06. Mooie camping, heel mooi sanitair maar vroeg aankomen is de boodschap als je stroom wilt want die zijn niet talrijk aanwezig.
Waren hier ook in 2017.Wat een verschil. Heel druk en overvol. Konden enkel nog een plaats zonder stroom krijgen . Geen probleem maar veel te druk en dit op 16/06. Hier stonden zeker 150 campers.
Stonden hier in 2017 ook. Tijdens de dag heel druk maar na 18h heel rustig. Fijne overnachtingsplaats met toilet dat in de morgen reeds gepoetst werd.
wat een mooie camping. Alles dik in orde. Super vriendelijke mensen. 275Nk met stroom.
Waren hier ook in 2017. Blijft hier voor ons de beste camping ,weg van de benedendrukte.
Kwamen hier aan op 10/06. Camping was complet en er stonden er nog 3 voor ons. Zij vertrokken weer en wij mochten op de parking overnachten tot er de volgende dag plaats was. Mochten van alle voorzieningen gebruik maken voor de halve prijs. Wij vonden de uitbater super vriendelijk. Sanitair is idd sterk verouderd maar netjes.
Verbleven hier op 09/06/ Zalige plaats
Waren hier op 07/06Top camping en mooi vissershaventje. Prijs 370 Nk all in zelfs wasmachine en droger. Naar Noorse normen spotgoedkoop.
Prachtige plaats. Waren hier op 05/06
Stonden hier 04/06. Prachtige plaats. Veel uitwerpselen van elanden gezien maar geen dieren te zien.
Waren hier ook in 2017 . Het blijft een toplocatie. Spijtig genoeg stop de camping op 1September . Eigenaar blijft er wel wonen maar de camping is volgens hem niet meer rendabel.
We stonden hier vroeger reeds twee maal. Toen was het nog kleinschalig. Nu uitgebreid naar 34 plaatsen en verplicht om op je nummer te gaan staan. Stond op 28Mei propvol. Wij hadden de laatste twee plaatsjes, zonder stroom. ook geen enkel contact meer met de eigenaar. Wij gaan op de terugweg andere plaats kiezen.
Open vanaf de middag ,15€
Nog steeds een topplaats . Nu 160 Deense kronen Douches afzonderlijk te betalen met sep kaart.
Sitecode: 62032
Nog steeds een top plaats .Nu wel 200zweedse kronen. Betalen in de plaatselijke supermarkt aan het station
Veel te duur voor wat ze aanbieden . Nu reeds 350 kronen
we stonden hier met het paasweekend 2023. Ondanks het superdrive was door Parijs Roubaix wist de eigenaar iedereen een plaatsje te geven met stroom. Super Camperplaats met heel lieve uitbaters. Iedereen kreeg op paaszondag chocolade eitjes. Bedankt. Wij komen terug👍👍👍
heel fijn plekje met bakker aan de kerk.
Alles eenvoudig en netjes. En supervriendelijke mensen.
Hier zijn geen woorden voor. Toffe, behulpzame uitbaters en, perfecte camping, dit in alle opzichten. Onze eerste maar niet de laatste keer.
Je moet achteraf niet zeuren over de prijs. Deze staan duidelijk weergegeven in het info lokaal. Wij zijn er door omstandigheden dit jaar pas voor de eerste keer. Het was, is en blijft onze lievelingsplaats. Nog nergens vonden we die rust en stilte en, zo een waar fiets en wandelparadijs.
Sitecode: 61966
Staan er nu met 3. Wat een mooie plaats. Kregen wel net bezoek van de burgemeester dat deze plaats vanaf maandag 26 Juni definitief dicht gaat. Reden, wangedrag en sluikstorten camperaars.😖😖
Sitecode: 19600
Het was weeral een viertal jaar geleden dat we er waren. Alles is er hetzelfde gebleven m.a.w , dit is en blijft een prima camping met heel vriendelijke uitbaters. Charles en Ingrid, bedankt voor de gastvrijheid. John en Martine en Sky
Nu zowel links als rechts camperplaatsen.Idd nog in volle ontwikkeling. Camperplaats heeft enorm veel potentieel maar dan zal toch aan volgende zaken moeten gewerkt worden 1) persoonlijk contant (nu onbestaande) 2) camperaars komen voor de streek , zijnde wandelen en fietsen ( info hieronder bijna nihil. Zorg dus voor map met info. 3) WiFi is waardeloos. Niettegenstaande dit gaan we zeker terug.
waren hier voor de eerste maal. hebben genoten van deze plaats, ligging en omgeving. Inderdaad vrij smalle plaatsen maar in deze periode geen probleem want de luifel wordt toch niet gebruikt. En, als je een plaats met een bank neemt dan is het probleem opgelost.
opnieuw super genoten van de rust en stilte. Bedankt Marc en Rina. John en Martine
Camping nog in opbouw maar alle voorzieningen reeds aanwezig. Heel vriendelijke uitbater. Mooie streek om te fietsen en wandelen. wij komen zeker terug.
Mooie plaats. Zalige fietsomgeving.
voor de eerste keer hier. Top plaats. Bedankt aan de familie Bonte. John en Martine uit Zwevegem.
top plaats. Met dank aan de gemeente.
super. hier kunnen velen één voororbeeld aan nemen.
we zaten er als haringen in een ton. 100 Zweedse kronen en geen mogelijkheid tot vers water, ook toilet en vuil water ledigen kan niet.
Prima plaats. Prachtig sanitair.
Prima plaats en, o zo rustig.
Vorige mening klopt volledig. Enkel 2€ voor een douche is toch duur. Maar wij zijn zelf voordienend.
Inderdaad heel mooi en ruimte zat. Stonden er half Juli met twee campers.
Mooie plaats. Er moet nu wel betaald worden via Qr code. 100 Zweedse kronen.
topplaats maar trein en weg storen toch wel tijdens de dag.&
We staan hier nu(15 juli 2021) Kan vorige mening enkel bevestigen. Top camping.
Alhoewel we een voorliefde voor Limburg hebben waren we hier voor het eerst. Heel mooie camperplaats waar nog ruimte is tussen je camper en de buren. Een waar fiets en wandelparadijs. Ook heel fijne uitbater die iedere avond tijd heeft voor een babbeltje. Onze luifel zat vast maar we kregen een ladder om alles op te lossen. Wij komen hier zeker terug. Bedankt aan Eric en de familie.
voor de eerste maal hier. is ons goed bevallen. Een waar fietsparadijs. Enig geluid van omliggende bedrijven maar niet storend.
Alhoewel slechts 35 uit onze woonplaats zijn we hier voor de eerste keer. Maar, wat een verademing. Kleinschalig, alles wat we nodig hebben en een prachtige omgeving. En een supervriendelijke eigenaar die graag een babbeltje slaat. Aan de bevoegde instanties, geef hem een vergunning voor de termijn die hij wil. wij kijken reeds uit naar ons volgend bezoek. Bedankt dat we er mochten zijn en, doe zo verder. TOP
gesloten in2021
opnieuw een heerlijke zes daagse mogen doorbrengen. Het blijft onze favoriete plaats. Bedankt Marc en Rina. John en Martine
parking nog steeds afgesloten , nu met betonblokken.
wat moet een mens nog meer hebben? fijne uitbaters, fijne camperplaats en een fijne streek. Top
voor de eerste maal hier. Hadden een heel leuk weekend bij toffe uitbaters. Iedereen kreeg zaterdagavond een zak met lekkernijen ter gelegenheid van St Maarten.
opnieuw een zalig weekend gehad bij Marc en Rina. Het was er gezellig druk maar Marc slaagde er in om toch iedereen een plaatsje te geven.