@campertwente
- 2003
Leuke rustige plek bij meertje, terrasje waar je lekker kunt eten en drinken.
Leuke plek voor €10.00 per dag, stroom en water tegen betaling , alleen jammer dat men momenteel aan het bouwen is tegenover de camperplek. Leuke wandelroutes

Prima plek om Wien te bezoeken, ook makkelijk te bereiken met de U6 - U4 , Het enig nadeel is wanneer je op de camperplekken zonder stroom staat , last kunt hebben van de naastgelegen bedrijven die hun airco laten draaien van de vrachtwagens. Douchen met warm water indien het niet te druk is geweest, anders een verkoelende douche, bij warm weer echter geen probleem. Ik zou hier zeer zeker weer terug komen. Prijs 2 pers. met camper €27,00 per dag
Leuke wandelroute naar het dorpje, dorpje erg levendig met live muziek , douche verouderd maar wel warm, ruime plaatsen, meerdere restaurants in de buurt waar je heerlijk kunt eten, bakker op de camping, €39,00 voor camper en 2 personen voor 1 nacht. Zou hier zeker weer terugkomen.
redelijk rustig, bij speeltuin, ideaal voor kinderen tot 12 jaar prijzig €20,00 voor camper , 2 personen en toeristen belasting voor een grasveld

toiletgebouw redelijk gedateerd. Verder is de camping mooi schoon. Je mag je plaats zelf uitzoeken. watertap punten goed verdeeld over de camping. Vuilwater van de camper kun je op de camping niet lozen. Er is een wasmachine de kosten voor het wassen zijn 5 euro, zelf wasmiddel meenemen.
prima plek om te overnachten. Er zijn geen voorzieningen maar het is er lekker rustig. plek is goed benaderbaar en toegankelijk voor grote campers

Prachtige plaats om een paar dagen te staan. Er is electra , water en je kunt je wc lozen. Je kunt er prachtig heel veel vogels spotten.
echt een goed plek om te overnachten en water bij te vullen en wc en vuilwateremmer te lozen Er is een supermarkt waar je een paar spulletjes kunt kopen. Verder is en een restaurant.

prima plaats om te genieten. super beheerders die oog hebben voor hun gasten.
leuke camperplaats, de weg ernaast is wel op bepaalde tijden rumoerig.
mooi, rustige lokatie vriendelijke eigenaar. goede plekken en alles aanwezig.