@campervroem!
prima plek, kost €8. je zit tegen het oude centrum aan, en ‘s nachts was het lekker rustig. er stonden zo’n 12 campers. voelde veilig.
net geopend, ze waren nog druk aan het snoeien toen wij aankwamen. grote ruime camping. ruime camping plaatsen. wel erg weinig douches voor zo’n grote camping. wel netjes en alles nieuw
ik zou zeggen, rij lekker door. volgens mij zit een stuk verderop een camper plaats, daar ben je nog beter af. camping is rommelig, overal staan kruiwagens, afval etc, plekken zijn extreem klein. sanitair is vies. geen toilet papier bij de wc’s, douche is waardeloos. met een bandje (chip) en elke 20 sec op een knop drukken. camping voelt ook onveilig. laag hek, gelegen op een industrieterrein. ik ben nog nooit zo blij geweest om te vertrekken.
mooie rustige camping, met een goed zwembad. verouderd sanitair valt reuze mee, of ze hebben het in tussen tijd gerenoveerd, dat kan natuurlijk ook. mengdouches en nette schone toiletten. afstand naar het stadje is groot, dat viel ons een beetje tegen. ingang van het zwembad was wel even zoeken
gewoon een goede camping, met super grote plaatsen. zelfs voor Franse campings. we dachten even dat het 2 plaatsen waren. camping is netje, en ligt dicht bij een prachtig stadje. sanitair is ruim (alles is daar ruim)
hele mooie en goed onderhouden camping, mooie ruime plaatsen. bij onze plek hadden we zelfs een eigen water kraan, ideaal! mooi schoon zwembad, en het sanitair is netjes. toen we onze broodjes in de ochtend ophaalde bleek er iets mis te zijn gegaan bij de bestelling, beheerder sprong gelijk in zijn auto om voor ons alsnog de bestelling op te halen. super service! stadje 15 min rijden over een fietspad. deze camping is een echte aanrader!
locatie is goed, het dorpje is prima aan te lopen. we hebben deze locatie gebruikt voor een doorreis, langer dan 1 nacht zou ik ook niet adviseren. voor €14 is het echt prima, veel ruimte, maar verwacht er niet te veel van. automaat is inderdaad lastig, maar er is een handleiding. borg hebben wij gewoon terug gekregen. van sanitair hebben we geen gebruik gemaakt, ik kan daar dus niks over vertellen. lag wel veel stinkend afval bij de ingang.
3 sterren, voor de locatie. wij kwamen rond 13 aan, en toen was er nog genoeg plek. toen we in de avond terug kwamen, stond het helemaal vol. plek zelf is simpel. met de fiets ben je binnen 12 min in het centrum. tip: pak een e bike of een swap e bike (weg terug is een flinke klim) toilet legen is erg ingewikkeld en duur. vul vooral je water daar niet met de bijhangende slang. daarmee moesten we van de beheerder het toilet mee schoon spuiten.
redelijke camping, plekken zijn klein. wij krijgen plek 90 en kregen daar de camper niet gesteld. sanitair is verouderd maar schoon. missen wel wat haakjes. afstand naar centrum is ca 40 min lopen. als je Ri de bushalte en mini supermarkt loopt, is het net of je in de gheto terecht bent gekomen. veel Honden poep op straat.
prima camping voor een doorreis, het is op zich een nette camping. alles is netjes en schoon. heeft wel wat weg van een parkeer terrein. plekjes zijn zeer klein. het personeel hier is erg vriendelijk, zijn altijd bereid om te helpen. sanitair is erg verouderd, mag zeker een opknap beurtje gebruiken, afwas plaats heeft alleen water van +/- 35 graden. maar sanitair is schoon. heeft een mooi privé strand. cervo is heel mooi en max 15 min lopen.
zoals in een andere review al staat, de camper plaats is niet op deze locatie, daar is het niet toegestaan om te camperen. we hebben het uiteindelijk gevonden, zo’n 500 meter Ri de havens en het centrum. zit aan een normale parkeerplaats en is enkel te herkennen aan het toilet van op de foto. of je er echt mag staan geen idee, maar wij hebben het gedaan samen met nog enkele andere campers. locatie is goed, kwartiertje lopen van het centrum.
€58 voor een plekje, snel weggereden
hele mooie camping, plaatsen zijn ruim. camping ziet er erg netjes uit. sanitair is modern en schoon. pluspunten voor de goede verlichting bij de was bakken, ideaal om te scheren. busverbinding naar de stad is prima, elke 20 minuten een bus. bij de eindhalte nog 3 stops met metro D. enige nadeel is de inrichting van de camper en caravan plaatsen, je zit direct naast en tegenover elkaar. wij waren op doorreis, maar voldoet zeker voor langeretijd
mooie camping, met zeer goede ontvangst. vriendelijke mensen. we hadden plekje 31, mooi beschut, ruime plaats. minpuntje is dat de plek zelf niet helemaal recht lag. ook met blokken kregen we de camper niet goed recht. sanitair is schoon, en redelijk modern. de douches kosten 50ct per 5 min, heerlijke straal, niet zo’n klein pies straaltje. tip: douche als het licht is, het licht valt na ongeveer 2 minuten uit.
prima plek, wij waren op doorreis en hebben hier overnacht. binnen 7 min (op de fiets) waren we in het centrum. je hebt geen voorzieningen, maar het is dan ook een gratis plek, de nacht was rustig en er stonden meerdere campers, en dat geeft dan toch een veilig gevoel.
hele mooie camping, gebruik gemaakt tijdens een doorreis. we hadden plek 1. het was een plek zonder elektra maar daar kozen wij dan ook voor. ze boden het wel aan. plek 1 is een hele mooie plek, met een schitterend uitzicht! we konden vanaf onze plek Dover zien liggen! prachtig. van het sanitair hebben we geen gebruik gemaakt, water lozen, bijvullen en toilet legen was prima. zeker een aanrader! zeker voor dat geld.