@camperzwijger
- 2021
ziet er mooi uit. maar met camper waren we niet welkom.
mooie plek maar dat is het al snel met zo'n uitzicht. wij betalen €70 met 4 personen met de camper voor 1 nacht. je staat dan naast de camping.
bij aankomst een erg onvriendelijke vrouw. toen ze hoorde dat we 1 nacht wilden boeken had ze geen plaats. we wilden even naar het toilet moesten daar 5 euro voor betalen. de toiletten waren erg smerig met braaksel en ontlasting. denk dat het een opgegeven camping is.
vriendelijke dame bij de receptie. we hadden een mooi plekje aan het water. camping is simpel. netjes en erg voordelig. met camper 2 personen inclusief stroom. €22.50
prachtige camping met net schoon verwarmd sanitair alles aanwezig. prachtige plekken. eerlijke nette prijs. vriendelijke eigenaren. kunt hier heerlijk wandelen en fietsen.
geweldige plek als je van rust en simpel houd. plaats aan het water mogelijk voor meerprijs. stroom en warm water tegen betaling. sanitair simpel maar schoon. erg vriendelijke eigenaar.
900 wat stroom 2 min douche €0,50 Geen 4g Geen wifi (alleen bij sanitair) Kosten €18,50 staanppaats maar rekenen exstra €22,50 omdat je in voorseizoen komt. moesten €40,50 afrekenen voor 1 nacht 2 volwassenen 2 tieners.