@campiman
Alles samenvattend; TOP!
mooie en nette camping, zeer aardige campingeigenaren/medewerkers. Sanitair is netjes en modern. Omgeving is prachtig. Komen hier wellicht nog eens langs
zijn hier net aangekomen , maar de eerste, tweede en derde indruk waren super. niets gelogen van wat in de vorige reviews werden geschreven. Topcamping!
Prima camping, nette camping en mooie omgeving. De douches zijn super, schoon, ruim en een goede straal.
mooie camping , goed restaurant en aardig personeel. Helaas geen toiletbrillen en bijna koud douchewater
sluit me aan bij alle positieve reacties.👍
prima camping, winkel is toereikend, sanitair is prima, restaurant goed en niet duur. Sommige plekken zijn inderdaad lastig te bereiken. staan aan het strandje topplek. En heerlijk rustig in september.
mooie camping mooi gelegen vriendelijk personeel. enige minpunt is het sanitair verouderd en vaak geen toiletpapier.
Sitecode: 19308
camping is mooi en ruim opgezet, restaurant en receptie zijn top. Maar helaas toch een paar minpunten er wordt te hard gereden, water is slecht bereikbaar omdat er voor de watertoegangen tenten of caravans staan. Maar waar ik echt over val is het sanitair er lopen drie schoonmaaksters rond die vegen ca 10 x per dag de buitenzijde aan, 8 x per dag dweilen ze deze. Maar toiletten zijn gewoonweg goor. papier is in de meeste toiletten op. jammer