@campingarthur
Aime beaucoup voyager
Rustige camping, prachtige omgeving vlakbij de snelweg. Brood is verkrijgbaar bij Super U of de bakker in Biache-Saint-Vaast. Afvoer van grijs water is op verzoek beschikbaar; ze helpen je graag. Een aanrader.
Treviris Motorhome Park Luxemburger Str. 81 54294 Trier Telefoon: 06518200911 Btw-nummer: DE233118094 Facturering voor: Parkeertijdtrigger Aankomst: 19 augustus 2025 18:22 Vertrek mogelijk tot: 20 augustus 2025 14:15 Bonnummer: A39851 Parkeerplaatsen Betaalde parkeerdagen : EUR 15,00 Totaal inclusief wettelijke btw. : EUR 15,00 Bon aangemaakt op: 20 augustus 2025 13:45 Bewaar uw bon goed!
We verbleven er twee dagen, gastvrij, rustig met een klein zwembad, als het erg warm is waarderen we het, niet heel ver van het meer, maar houd rekening met grote verlengsnoeren € 38 met elektriciteit
Dicht bij de metro, waar de stad prachtig is. De metro kost 3,70 per dag. 's Nachts veel lawaai van de pompons, verkeer, en vlakbij een pretpark! Gemakkelijke toegang, zeer lastige uitgang, erg smal, meerdere keren moeten manoeuvreren voordat je eruit kon, bewijs van de hangende palen! Slecht ontworpen, in de volle zon had het wel wat weg van campers achter op de parkeerplaats waar bomen staan!!!
Ik raad het aan
Groen. Kort welkom! De ene nacht, toen de andere, maar de locatie veranderde. Wees voorzichtig met de elektriciteit, aansluitingen van 3 of 4 ampère. We hebben 's avonds onze airco nooit aan kunnen zetten, zelfs niet als we hem op 30 graden zetten, en hij slaat telkens af.
Onze auto is 7,20 meter lang en we konden er erg rustig parkeren, 's nachts en zelfs overdag, rustige buurt