@campingcarfontes
gewoon een kleine plaats naast een begraafplaats. vrij. goed voor een snelle nacht
zeer mooie locatie met alle voorzieningen op het terrein (afval, water, elektriciteit in plaats daarvan. wasmachine en droger. mogelijkheid tot het huren van een auto op het terrein. omringd door vele activiteiten (nachtclubs, zwembad, mini-golf, amusement en dierenpark, lasergame enzovoort ...) perfect en niet te vergeten een zeer warm welkom
prachtige locatie onder de dennen en directe toegang tot het strand. maar duur omdat er geen elektriciteit is en de andere diensten buiten zijn dus je moet naar buiten... supermarkt en restaurantbar ook bij de ingang dus erg praktisch om meerdere nachten door te brengen.
zeer praktisch dicht bij de ingang van de futuroscoop. alle betalende voorzieningen (water, elektriciteit en receptie voor brood, enz.)
wat kunnen we zeggen? al is het maar een grote dank aan de gemeente voor het aanbieden van parking met elektriciteit + gratis afval., dicht bij alle voorzieningen (bakker. kruidenierswinkel...) water is nog steeds betalend ... zeer goed
het is vooral een stadsparkeerplaats voor alle voertuigen. het ideaal zou zijn om 4 plaatsen in te nemen om alleen te zijn aan de rand van het water. moeilijk als veel mensen. maar praktisch voor een nacht omdat het dicht bij het kasteel ligt en het gratis is.
zeer goed gelegen op 3 minuten lopen van het kasteel. veel minder kuilen erg rustig omdat er weinig mensen zijn op deze datum. gratis dus perfect