@campouzpepouz
Hallo! Voor een iets vriendelijkere plek wachten wij op u in "Campouzpépouz", een gastgezin met barbecuewater en een glimlach! Zichtbaar op park4night! Tentplaats of ruimte voor camper, op 5 minuten lopen van de Kerdalo-tuin en op 10 minuten rijden van de Kestelic-tuin. Er wachten u prachtige wandelingen in onze regio!
zoals gezegd in een reactie zijn er alle voorzieningen binnen handbereik! Als drinkwater en elektriciteit ontbreken, kunnen we u rechtstreeks bij de lokale bevolking verwelkomen in Campouzpépouz, op 10 minuten afstand, direct naast de Kerdalo-tuin! Plaats voor tent, tent of camperplaats, evenals een caravan zijn beschikbaar, barbecue en een goed humeur ook! Locatie zichtbaar op park4night!
zeer mooie plek met een kleine sprong in het water van de calle voor beginners, geen zandstrand maar een kiezelstrand. Vrij winderig in het algemeen, toegankelijk toilet maar zoals gezegd in andere opmerkingen, niet veel ruimte! Hiervoor kan campouzpépouz u verwelkomen bij de lokale bevolking op 10 minuten vanaf de rechterkant naast de Kerdalo-tuin, onze plaats is te zien op deze site en op park4night! tot snel in onze mooie regio!