@camppatje
- 2021
September 2026
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Alles prima geregeld en mooie plaatsen. Maar wel een prijzige CP zeker als je stroom / douchen meetelt en extra prijs vertrek na 11 uur. Sanitair redelijk beperkt gezien aantal campers.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Jaarlijks zien we de (vaak besneeuwde) camping liggen in de winter, en nu een keer in de zomer gestaan met camper. Super bevallen; rust, uitzichten en midden in de Alpenweide tussen de koeien. Veel te doen, gastenkaart gondel inbegrepen en dus prima prijs/kwaliteit. Fietsen om stuwmeer aanrader, en je loopt zo naar Gerlos. En op heenreis tussenstopje gemaakt bij Krimmler Wasserfalle. Sanitair meer dan keurig; wellicht wat te klein.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prachtige locatie, mooi uitzichten , midden in de Dolomieten. Veel te doen; mooi fietspad door dal richting Moena en Canazei en pak de gondel in Predazzo, echt schitterend. Twee nachten gestaan, maar langer had gemogen. Was Midden zomer in juli, en dus vol. Sanitair kan niet beter. Restaurant was goed en 1 avond stond er een foodtruck.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Leuke kleine camping aan het meer met goede plaatsen, veelal in schaduw. We werden vriendelijk opgewacht en begroet bij ontvangst en slagboom werd al geopend. Voldoende en mooie sanitair. Voorzieningen redelijk beperkt maar voor ons prima. Met name ‘vaste’ Italiaanse en Nederlandse gasten die jaarlijks terugkomen. Ons kent ons. Niet gereserveerd maar we konden toch nog 3 nachten staan half juli met een keer verkassen.
Juli 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Parking (bewaakt met camera’s) gebruikt voor bezoek aan historisch stadje Urbino; niet overnacht en betaalde € 15 voor halve dag. Je loopt zo centrum binnen. Vakken te klein voor camper van 7m, maar - na overleg met parkeerwachter - kun / mag je 2 plaatsen gebruiken. Geen probleem gaf hij aan. Het stond niet vol dus ik weet niet of dit meespeelde?
Komend van Venetië (navi gevolgd) is camping met camper 7m niet in te rijden vanuit hoofdweg, draai met muur niet te halen (jammer vd luifel). Nergens aangegeven, geen borden helaas. Dus doorrijden, draaien en dan lukt het wel van de andere kant. We hadden voor op camping een erg kleine hobbelige plaats. Camper tegen luifel vd buren en onze ging maar half uit. Later zagen we achter op camping op gras wel ruimen plaatsen, en vrij?
Kleine, gemoedelijke camping met erg mooi uitzicht en vriendelijk personeel; dat is al ***sterren waard. Maar de prijs-kwaliteit klopt dan toch niet. We betaalden € 58 per nacht, dat is wel erg veel. We stonden op een niet al te grote plaats met meer onkruid dan gras en de voorzieningen zijn beperkt (geen broodjesservice of verder iets te krijgen) en het sanitair is ook wel redelijk beperkt. De receptie is pas om 15 uur open.
Rustige camping, prima camperplekken en restaurant plus terras erg leuk. Maar het sanitairgebouwtje bij camperplekken is wel erg klein (douch-wc zelf als ook aantal), staat vol in ze zon en daarom met warm weer net een sauna, je kunt gelijk weer terug onder de douche.
Leuke camping in erg mooie omgeving en dichtbij pittoresk dorpje Potes. Sanitair meer dan prima en fijn zwembad. Alleen plaatsen vrij klein (camper 7m), en omdat grote caravan van onze Ierse buren daarna ook nog eens omgedraaid werd neergezet was privacy helaas helemaal weg.
Prima camping, wel erg veel gebruikt als doorreis-camping: laat in middag komen en in ochtend weer vroeg weg waardoor er wat minder sfeer is. Zelf 3 nachten gestaan en is (tip) een prachtig omgeving: fietsroutes door leuke dorpjes en mega wijngaarden van de Bourgogne en Beaune zeker leuk voor middag-avond.