@canvalley
Prachtige locatie met uitzicht op Altmühl en kasteel. Helaas is het een heel oud medisch gebouw, functioneel maar koud. Het water komt alleen van boven, douchen zonder haar is lastig. Een no-go: geen van de toiletten heeft een bril
3 toiletten en douches zijn niet genoeg. De wifi was te zwak, waardoor je er steeds weer uit viel. De plaats is schoon en goed georganiseerd. Picknicktafels beschikbaar in het tentengebied.
Receptie om 18.00 uur niet meer bezet, briefje met naam en plaatsnummer op de deur geplakt. Tot zover de gegevensbescherming. Een bevestigingsmail ontvangen met 5 bijlagen om te lezen, waarin stond wat verboden was. We hadden meer verwacht van zo'n Etepetete-plek. Het geadverteerde restaurant was gesloten, het medisch personeel heeft betere dagen gekend.
Standplaatsen oké. personeel erg behulpzaam. Mooi uitzicht. Cassette legen en grijs water geen probleem. Toiletten erg vies en oud? Douches vies en oud. slechts 4 gür de hele plaats.
Klein maar fijn. Voelt als de eigenaren in de tuin. Zeer aardige mensen. Sanitair mega. Toilet met douche privé, individueel afsluitbaar. Haardroger. Cassette leeg, grijs water perfect. WiFi inbegrepen. Staanplaatsen op gras en grind met en zonder elektriciteit. £ 25 betaald voor grasveld zonder elektriciteit voor camper en 2 personen👌. De zee is van één kant zichtbaar. online boeken. Parkeer en bel het standplaatsnummer bij de receptie. Zou 6 sterren geven.
Wie het eerst komt het eerst maalt. geen percelen. Als je met de WoMo gaat winkelen, kan het zijn dat de ruimte bezet is als je terugkomt. £ 23 betalen voor camper en 2 personen. Elektriciteit inbegrepen zolang die er is. Douche/wc oké. Cassette legen in toilet mogelijk. Geen grijs water.
5 sterren voor gratis parkeren met geweldige zonsondergang. Helaas was David's snackbar al om 19.00 uur gesloten. We hebben geen gebruik gemaakt van openbare toiletten.
Helaas stond de mooie weide al vol. Werden door een (hopelijk) medewerker naar een wat rommelige gravelsite ernaast geleid. £ 10 was helemaal prima voor het legen van cassettes, vuilophaal en overnachting. Water is alleen verkrijgbaar via de afvoerslang, uit voorzorg hebben we geen water bijgevuld . 4 sterren voor waar voor je geld
Mooie plek in een prachtige omgeving. Voetbalveld met clubhuis ernaast. Een kudde blatende schapen stoorde ons niet. Op vrijdag 6-7 stond WoMos daar.