@caravan79
grote camping met grote plekken. ook wat vaste mensen. ligt aan t strand, angelhom leuk dorpje sanitair is netjes, muziek bij de toiletten, is keuken waar 4 ovens zijn. douchen betaal je achteraf. is ook een winkel en restaurant, maar was dicht toen wij er waren.
om de stad Stockholm te bezoeken een goeie camping. we kwamen zonder reservering en konden op bepaalde stukken staan zonder stroom. bij het zoeken gingen daar mensen weg, dus konden we alsnog stroom gebruiken. camping is 700 meter van metrostation waar je rechtstreeks in hartje Stockholm komt. bij metro station is ook een winkelcentrum waar je boodschappen kunt doen. op de camping hebben ze ook een winkeltje waar je oa verse broodjes kunt halen.
rustige camping aan een meer. leuk wandelpad om het meer. het sanitair heeft een leuke Finse houten uitstraling van binnen. leuk keukentje met ook zit gedeelte met een TV.
Sitecode: 19216
strak geregelde camping, afgebakende plekken waar je zo met je caravan of camper in kunt rijden. verhard stuk en stukje gras. vlakke plekken. strandje en speeltuintjes super douches, gezien de drukte op de camping hoef je niet te wachten. supermarkt en tankstation op loopafstand. ook het metrostation is dichtbij waarmee je in 20 min in hartje Helsinki zit.
idyllische locatie. kleinschalig, vriendelijk ontvangst eigenaar, uitleg over omgeving en waar je heen kunt gaan. sanitaire prima, mooi uitzicht over het meer met leuke uitkijk zitjes. goeie locatie om zowel Tallinn te bezoeken als nationaal park Lahemaa
vriendelijk ontvangst. je mag staan waar je wilt. leuk aan het meer en speeltuin voor kinderen.goed sanitair en je mocht Bbq gebruiken die overal staat. ook staan er picknick tafels en een handige keuken. mooie omgeving
kleinschalige camping met vriendelijke eigenaresse. trampoline, pingpong tafel en 2 varkentjes en 2 konijnen in een groot hok. sanitair is met 2 douches en 2 toiletten prima maar simpel maar wel schoon. voor t afwassen was t water niet echt warm. dus met een waterkoker wat warm water bij gieten. voor dagje Riga prima camping om op te staan. betaalde voor caravan + stroom, 2 vlw en 2 tieners 35 p nacht.
wij hebben hier 1 nacht gestaan toen we van de boot kwamen. vriendelijke dame bij de receptie. leuke overdekte tent in t midden van de camping met tafels waar je leuk kunt zitten. het pad naar de camping met caravan was een beetje hobbelig. WiFi werkte niet en waterdruk van de douches niet helemaal top maar verder prima. warm water stonk