@cargod
Lid van Campercontact sinds 2020
- 2011
- Pilote Pacific Other
- 2021
uitstekende rustige locatie, we werden heel fantastisch ontvangen door de gastheer, Valerie. Wijnproeverij en mogelijkheid om wijn te kopen tegen een zeer redelijke prijs.
We brachten hier twee dagen door op onze weg naar het noorden en de gastvrijheid van zowel Rob als Janneka was ongelooflijk. Bij aankomst kregen we een kop koffie op het huis en we werden behandeld als familie en niet zoals anderen waar je slechts een nummer bent. De douche was goed met veel warm water en was inbegrepen in de prijs. Voor mij aarzel ik niet om een 10 te geven.
We verbleven een nacht op deze parkeerplaats, het is bijna in het centrum van de stad. De begeleider was zeer behulpzaam en we voelden ons heel veilig. Het is ook heel gemakkelijk te bereiken.
Zeer goed ontvangen en beide dames waren zeer behulpzaam en informatief. De camping ligt dicht bij de stad Rapallo, die gemakkelijk bereikbaar is met de bus. Het zwembad is fantastisch. Ik heb deze site zonder enige aarzeling aanbevolen. Handig om Portofino en Santa Margarita te bezoeken.
Erg handig om de prachtige stad te bezoeken, want het ligt op slechts een paar meter van het centrum. Het is jammer dat het niet over de servicefaciliteiten beschikt.
Zeer vriendelijke camping en we hebben echt genoten van de gastvrijheid van zowel Andrew als Sharon. Zoals de naam al doet vermoeden is het een zeer rustige camping, er is ook een zwembad. Ik aarzel niet om deze site aan te bevelen.
Een mooie en meest vriendelijke site. We verbleven voor 3 dagen en we hebben echt genoten van ons verblijf. Het is alsof je op een boerderij bent maar met faciliteiten. Ze hielpen zelfs mijn vrouw om een kapper te vinden en Janos nam haar daar zelf 10 km verderop. Ik raad deze plek zonder enige aarzeling aan.
Een zeer gastvrije en vriendelijke eigenaar. Een kleine camping maar genoeg ruimte. Het toilet en de douche zijn een beetje achterhaald, maar altijd erg schoon. Ik raad deze site zonder enige aarzeling aan.
het was een heel mooie site aan de Donau. de eigenaars en het personeel zijn uiterst vriendelijk, vooral Delia die perfect Engels spreekt en ons enorm goed van pas kwam. Sterk aanbevolen.
Zeer vriendelijke eigenaren, Carine en Kruno. Het was geweldig om wat tijd met ze door te brengen met een drankje en hapjes in de avond. Zeer aan te bevelen.
Uitstekende plek, eigenaren uiterst vriendelijk. Geweldige plek om te ontspannen.
Sitecode: 19676
een van de beste campingplaatsen waar we zijn geweest, zeer schoon en zeer vriendelijke eigenaren. beveel deze plaats zonder enige aarzeling aan.
Zeer dicht bij het strand, alle faciliteiten inbegrepen waaronder WiFi, warme douche kosten 50 cent voor 2,5 minuten. Eigenaren zeer behulpzaam en vriendelijk. Wij adviseren deze site zonder enige aarzeling.
Sitecode: 19539
Prima locatie, erg goed georganiseerd en vriendelijk.en behulpzaam. Gratis wifi
Sitecode: 19374
Uitstekende plaats, zeer vriendelijk personeel met name Khalid. Gratis brood in de ochtend geleverd aan de camper. Spectaculair uitzicht op Disney als gebouw.
Grote parkeerplaats en zeer dicht bij de oude stad, zeer gemakkelijk te vinden. Kosten zijn 50 cent per uur van 09.00 tot 19.00 uur.