@caribe
Ik geef één ster omdat nul sterren niet geaccepteerd worden. Verschrikkelijke camping vol Roma die tot laat in de nacht een puinhoop maken, allemaal dronken. Vieze staanplaatsen, geen water. De meeste accommodaties in de buurt zijn gesloten en te koop. Ik kom hier nooit meer terug. De prijs is veel te hoog. 14 euro per nacht om je onveilig te voelen. Geen toezicht.
Uitstekende rustplaats, zeer aangenaam en rustig, met de mogelijkheid om heerlijke wijnen van eigen productie te proeven.
Sitecode: 19892
Rustplaats niet aan te bevelen te veel mensen kijken naar de kampeerders met de bedoeling niet zo zeker dat niemand stopt om te slapen allemaal wegrennen nooit stoppen, zelfs om de boodschappen te doen betaald een camping, zodat je weet dat bij je terugkeer de camper er nog steeds geen sterren voor is parkeren. I AANBEVOLEN JE NIET BLIJFT HIER IS EEN TIP.
Uitstekende rustplaats om te bewegen in het centrum van Rome, vlakbij de metro, die u in 10 minuten naar station Termini brengt. Uitstekende schoonmaak en orde. erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Stroom inbegrepen in de prijs. Als ik terug naar Rome moest, zou ik hier zeker terugkomen.
Goede parkeergelegenheid, schoon en comfortabel, de prijs omvat ook de mogelijkheid naar het zwembad te gaan, water, elektriciteit en lozen vrij, behulpzaam personeel, zeer goed voor gezinnen met kleine en grote kinderen met mini-club met een uitstekende personeel.