@cariste44310
- 2022
De camping is zeer gunstig gelegen voor sightseeing en ideaal voor een kleine camper. Voor mij kostte het € 7,40, wat wel een gedoe was. Mensen parkeren overal, en de getoonde prijs is bij aankomst niet hetzelfde: twee nachten kosten € 85,94 inclusief elektriciteit.
Zeer mooie camping, zeer goed onderhouden met prachtige percelen, vlekkeloos sanitair, een supervriendelijk en attent team. zeer goed gelegen voor een bezoek aan het moerasgebied Poitevin. Ik raad het zonder aarzeling aan.
Goed gelegen gebied om te bezoeken, maar het is jammer dat het onderhoud van de groene ruimtes wordt verwaarloosd, net als de walgelijke toiletten. Jammer, goed voor een kort verblijf
zeer mooie omgeving, dankzij het zeer goed onderhouden stadje, prachtig uitzicht en mooie wandeling
Zeer schoon en goed onderhouden gebied. gratis aftappen. elektriciteit, gratis water van april tot begin november, waardoor handelaren in ruil werken. zeer rustige plek, we brachten de nacht door.
zeer mooie omgeving, met afvoer en elektriciteit 15e 's nachts. zeer goed gelegen Aldi direct naast de deur, ideaal gelegen voor een bezoek aan Troyes.
het is een prachtige plek met de mogelijkheid om voor meerdere personen te parkeren, maar er wordt momenteel aan gebouwd en is dus niet toegankelijk, wat jammer is
schone en goed onderhouden plaats, zeer goed voor het legen van al het water. Winkels vlak naast de deur.