@carlberlin
- 2020
Een erg fijne camping als je van rust en natuur houdt. Rondom panoramische uitzichten, waaronder uitzicht op de dijk. 's Nachts is het er erg rustig en donker, perfect om de fascinerende verscheidenheid van de sterrenhemel te bewonderen. Alleen zelfvoorzienende voertuigen zijn toegestaan, aangezien er geen water- of afvalvoorzieningen zijn. Geen elektriciteit en geen afvalbakken. Zeer vriendelijke eigenaren.
We brachten er een paar dagen door en konden geen genoeg krijgen van het panoramische uitzicht. De gastheer was erg vriendelijk en de accommodatie was uitzonderlijk goed onderhouden, met elektriciteit, water, een toilet en een douche. Water en afvalverwerking waren allemaal aanwezig. Een echte aanrader voor wie rust en stilte op prijs stelt. ...
De camping is tijdens de vakantieperiodes leeg. Maar 's nachts rijden er veel vrachtwagens langs en is het erg lawaaiig door het verkeer. De camping is schoon en de ondergrond is stevig. Er zijn geen water- of afvalvoorzieningen. Er staan twee kleine vuilnisbakken bij de bushaltes.
Bij aankomst waren er twee vrije staanplaatsen van de ongeveer zestien. Veel campers blijven er meerdere weken. De dagprijs is €5 en water is momenteel gratis. De camping beschikt over water, afvalverwerkingsinstallaties en elektriciteit. Een grote afvalcontainer wordt wekelijks geleegd. Winkels en een bakkerij bevinden zich in de buurt. De nachten zijn erg rustig, omdat de meeste bewoners gepensioneerden zijn. De omgeving is gemakkelijk per fiets te verkennen en de Nederlandse grens ligt op slechts een paar honderd meter afstand.
Kleine, mooie camping, niet overvol. Veel mensen gebruiken het voor openbaar vervoer. Stil en goedkoop. € 12,20 voor één nacht en één persoon. Dit is inclusief elektriciteit, water en douches.