@carlgg
- 2013
- Westfalia Amundsen Anders
- 2015
- Buscamper
Mooi gelegen camping met (beperkt open) restaurant.Wel enkele vaste plekken maar niet storend. Sanitaire voorzieningen prima. overnachting voor twee personen met camping en hond incl. stroom 25 euro. Douchen voor 1 euro p.p. Hele vriendelijke uitbaters. Wij bleven 1 nacht, maar ook geschikt voor langer verblijf.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Sitecode: 19561
Mooie ruime plaatsen tussen de bomen met zon en schaduw. Deel van het terrein is betaalde picknickplaats. Sanitaire voorzieningen goed. Basisprijs voor twee personen met camper en hond 20 euro incl electriciteit en twee douchemunten.
Hele mooie camping midden in de natuur. Direct vanaf de camping kun je prachtig wandelwn. Voorzieningen zijn top.
2023
Deze camperplaats bestaat niet meer.
Prima camperplaats . Je kunt kiezen tussen een plek op het veld of tussen haagjes. Drinkwater en stroom zijn er; verder geen voorzieningen. Meertje om in te zwemmen. Wij stonden er met twee campers.
2019
Mooie plek aan het Twentekanaal. Uitzicht op voorbij varende schepen. Een paar km van het centrum van Hengelo.
2018
Mooie verzorgde camping nabij Zierikzee. Prima sanitair, mooie plaatsen op gras, vriendelijke ontvangst en voor een hele nette prijs. Wat ons betreft een aanrader!