@carlosalberto7
Lid van Campercontact sinds 2026
Positieve beoordeling. Vloer van Alcatrão, goede elektriciteit en alles onberispelijk, van helder water etc. tot een rapport. Het enige minpuntje is dat de caravans wel erg dicht op elkaar moeten staan. Er is geen warmte- of geluidsoverlast, zoals we hebben ervaren, er is geen sprake van luchtcirculatie. Wij bevelen het van harte aan. Goede service en een eerlijke prijs.
We komen van andere campings die drie keer goedkoper zijn en betere omstandigheden bieden. Altijd elektriciteit om te schieten of quadro. Tinha de virä entry link of dijuntor. Hij praat sneller met andere caravanbestuurders. Het schijnt een terugkerend probleem te zijn, omdat de waarde van de schakelaars in de camping niet lang meegaat. Het staat aan een straat die in de zon ligt. Zonder schaduw staan de campers op elkaar gestapeld met minder dan een meter ruimte ertussen. Ik ben voorstander van een plek dicht bij het centrum.
We hebben drie fantastische dagen gehad. Een zwembad is echt een verademing tijdens de zinderende hitte van augustus. We vertrokken om 13:00 uur naar Sevilla. We zijn even teruggegaan om ons op te frissen en kwamen aan het einde van de middag weer terug. Padeiro, een hardwerkende, supervriendelijke Algerijnse man, stond voor de deur. Diverse schaduwen, lichtinval, water, zeer goede prijs. Een aanrader.