@caro156
Fijne camping in Calais; we hebben er overnacht voordat we de veerboot namen. 's Avonds hebben we met onze hond langs het strand van Calais gewandeld, die 's avonds ook in het water mag. Vriendelijk personeel en schone faciliteiten.
Geweldige camping met direct uitzicht op zee. We hebben 's avonds met onze hond een strandwandeling gemaakt en er is een restaurant direct naast de camping waar je kunt dineren.
Mooie camping aan zee, 's avonds was er pizza op de camping, alle faciliteiten waren schoon en de receptie was supervriendelijk.
Prachtige camping in Kinnloch met een prachtig uitzicht op het water. Vriendelijk personeel en schone faciliteiten. Er is een restaurant in de buurt, een echte aanrader.
Geweldige camping in Reraig, supervriendelijke ontvangst en we konden zelfs eerder aankomen op verzoek. We hebben een wandeling langs het water gemaakt en 's avonds stond er een foodtruck op de camping met superlekker eten – top!
Geweldige camping in hartje Thirsk. Je kon er zo binnenlopen en genieten van een heerlijke maaltijd. De camping was schoon en alles was aanwezig. Een Lidl vlakbij. We hebben een aantal aardige mensen ontmoet en komen graag terug.
We hebben er op de terugreis overnacht en het was een erg fijne camping. De faciliteiten waren superschoon en het personeel was vriendelijk.
Geweldige camping naast een ruïne. De faciliteiten waren superschoon en je kon de ruïnes direct vanaf de camping bekijken en er rondwandelen.
Geweldige camping in Stonehaven. We verbleven er twee dagen. We konden alles op ons gemak verkennen en met onze hond langs de zee wandelen. De camping is goed gelegen, het personeel is vriendelijk en de faciliteiten zijn schoon.
De mooiste camping van onze reis, midden in het hart van Melrose. Alles was op loopafstand, er waren geweldige cafés en restaurants, het personeel was supervriendelijk en de faciliteiten waren erg schoon. We hebben een fantastische tijd gehad op de camping.
Geweldige camping in Loch Ness, makkelijk te verkennen. Wandel door het bos naar het water met de hond en over de schapenweiden. Het personeel was supervriendelijk en de faciliteiten waren erg schoon. Geweldig restaurant op de camping, maar reserveer altijd.
Een fantastische camping met een prachtig uitzicht op St. Andrews en de zee. Alles was aanwezig, inclusief een café/pub. Alle faciliteiten waren schoon en netjes. Perfect voor een wandeling naar St. Andrews.
Fijne camping; we verbleven er een nacht voordat we doorreisden naar Schotland. Alle faciliteiten waren schoon en we hadden alles wat we nodig hadden.
Een fantastische camping; we hebben er meerdere dagen doorgebracht. Een klein café met eten en drinken voor de deur, superschone toiletten en de kampeerplaats ligt direct aan de rivier, waar je zelfs je hond mee naartoe mag nemen. We hebben echt genoten van ons verblijf.
Prachtige camping, verscholen tussen de bomen en het water. Alle faciliteiten zijn superschoon en het personeel is supervriendelijk. We komen graag terug!