@carolem99
Parkeerplaats op een grote parkeerplaats tegenover het treinstation. Het was er niet lawaaierig en er reden 's nachts geen treinen. Een leuk stadje. We namen de trein naar Santander en Torrelavega. Station Cepsa ligt aan de rand van de stad en heeft een wasserette, café, autowasstraat en een LPG-station.
Grote parkeerplaats met servicepunt. Toegang via het Shell-station, langs de benzinepompen en de wasplaats. Ruime parkeerplaatsen, schoon servicepunt. De oude stad is op loopafstand. Rustige nacht, geen parkeerkosten. 5 euro voor elektriciteit. Coviran minimarkt op het terrein.
Goed onderhouden, alle voorzieningen werken, inclusief gratis elektriciteit. Erg rustig 's nachts. In het lager gelegen deel van het dorp is een bakkerij, in het hoger gelegen deel een bar en een goed gesorteerde supermarkt. Prachtig uitzicht vanaf de top van het dorp.
Goed onderhouden buurt, restaurants in de buurt. Rustig overdag en 's nachts.
Een heerlijke plek, prachtig onderhouden en vlakbij een interessant dorpje. De eigenaren zullen je hartelijk verwelkomen. Al het andere is al gezegd.
Schoon en goed onderhouden, vlakbij het stuwmeer en het park, twee restaurants in de buurt. Bushalte in de buurt om naar Aviles te gaan.
Sitecode: 162095
Twee rustige nachten hier doorgebracht. Geweldige plek, vriendelijke eigenaren, lekker eten, alles voor een zeer redelijke prijs. Douches (slechts 2), maar erg warm en krachtig.
Helaas was het afvalwaterreservoir overstroomd en werkte er maar één kraan bij de afvoer van het toilet. De rest van het gebied was schoon, vlakbij het park en het voetbalstadion. We zijn doorgegaan naar Basecamp 360 in Valdovino, wat geweldig is.
Grote parkeerplaats, 2 afval-/waterstations. Rustig 's nachts en dicht bij de stad. Populair en slechts een paar vrije plaatsen toen we vertrokken.
Ik heb hier twee nachten doorgebracht, het was redelijk schoon, alle voorzieningen werkten en het was er 's nachts rustig. 15 minuten lopen naar het treinstation om naar Santiago de Compostela te gaan. Supermarkt, grote bazaar en restaurants in de buurt. Wasserette in het hostel in de buurt. Alles prima.
Twee rustige nachten hier doorgebracht achter het gemeentehuis. Gemakkelijk te voet naar de stad.
Goed onderhouden camping, vriendelijk personeel. Parkeer niet voor het grijze gebouw, dat een sporthal is, want de sportwedstrijden duren tot ongeveer 23.00 uur. Op 10 minuten fietsen van de metro naar Porto.
Oké, ik snap niet waarom het 4 sterren heeft. Schoon sanitair en warme douche, maar de plaatsen staan dicht op elkaar en er liggen veel dode bladeren op de plaatsen.
Rustige locatie, op loopafstand van het dorp met alle voorzieningen. Zou het aanbevelen en er weer verblijven. Juni 2025.
Rustige, bosrijke omgeving, warm welkom, zeer schoon sanitair en veel warm water. Gemakkelijk te voet bereikbaar vanaf het stadje en de schilderachtige middeleeuwse omgeving rond het kasteel.