@carolienabrahams
Lid van Campercontact sinds 2020
2022
Heerlijk rustig. Mooi wandelgebied. Zeer mooi sanitairgebouw. Aanrader. in de buurt van watervallen.
Vriendelijke mensen. Goed restaurant, met e-bike naar de Vintgarkloof is aanrader. Erg nette camping. Wij stonden op het NP veld, daar mar je overal staan en is niet te reserveren. in het voorseizoen prima te doen. Aanrader
Sitecode: 19229
sjieke receptie maar de camping oogt rommelig. Wel prima plaatsen, sanitair redelijk. Prima met de fiets of bus naar oude centrum te gaan. met het zwembad voelden we ons gefopt. Kostte met korting nog 7 euro pp. Prijs van camping is duur voor de weinige faciliteiten die er zijn. €41,- voor 2 pers met camper voor 1 nacht.
vriendelijke eigenaar. altijd plaats, geen slagroom. Je kan dus ook laat het terrein op en de volgende dag inschrijven. Aan de Donau. Zwemmogelijkheid in het meer op de camping. Gratis douche. Sanitair verouderd maar voldoende. Tussen 7 en 8 elke ochtend komt de bakker op de camping. Paar restaurantjes in de buurt, verder niet veel te doen. Prima voor doorreis.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.