@carrette
Mooie en verzorgde camping. Propere sanitaire blokken en een leuk zwembad. Zoals eerder vermeld is het duurder dan camperplaatsen maar dit weet je bij een camping. Ben je tevreden met wat minder, rij dan zeker 200 meter verderop. Wij hebben hier 2 nachten gestaan en hadden prachtig weer. Maw een verkwikkende duik was mooi meegenomen.
Leuke plaats om de streek te verkennen. Ook het klimparcour is zeker een aanrader. Veel fiets- en wandelmogelijkheden. Gratis elektriciteit ter beschikking.
Goede camperplaats voor een bezoek aan de enige koolmijn waar je nog ondergronds kan gaan.
Deze mooie cp heeft toch enkele minpuntjes. Ligt aan de brug wat veel lawaai met zich meebrengt. Voor de rest is dit te doen voor maximaal 2 dagen.
Deze plaats is perfect onderhouden. Vriendelijke ontvangst doch bij afrekenen was er een miscommunicatie. Dat gaf op z’n minst gezegd wat vuurwerk met de eigenaar/vader. Naar mijn mening weten deze mensen nog niet goed welk publiek ze willen. Liefst mensen zonder kinderen. Dat is duidelijk. In het hoogseizoen stonden er 2 campers op 15 plaatsen. ‘s nachts veel lawaai van verkeer.
We werden hier zeer vriendelijk onthaald door een persoon die zowel de Franse als Engelse taal machtig was. We mochten zelf een mooi plaatsje uitkiezen. Veel schaduwrijke plaatsen. Handig in de zomer. Proper sanitair en douches. Mooi park in de buurt en een ideale CP om Venetië te bezoeken. Met de boot 12 € en kinderen tot 12j zijn gratis. Wel vermelden dat je op de Camperplaats staat. Muggen !!!!
Geen ideale plaats om te overnachten. Wat desolaat. Meer kan enkel met roeiboot of kano worden betreden. Zeker geen mogelijkheid om er te zwemmen. Geen aanrader
Mooie cp. Zeer rustige ligging. Het sanitair blok wordt dagelijks gereinigd. En dit zelfs op feestdagen. 8 euro per nacht is een faire prijs. Voor ons was dit een leuke ervaring.
Mooie plaats tussen de vignerons. Verzorgde plaatsen met eetbanken. Lekkere wijnen. De wandeling tot aan het riviertje is zeker de moeite waard. +/- 20 min.
Hier overnacht op 25/07/2017 op doorreis naar het zuiden. 's Nachts zeer rustig tot 4:45uur. Dan kwam de vuilnisdienst langs om container te ledigen. Daarna om 7:15 een trein gepasseerd. Wel met veel lawaai en getoeter. Voorzieningen Ok.