@carthago59

Ja

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Heel groot, heel chaotisch, veel vaste campers, heel duur, zelfs voor Zwitserse begrippen!!! €59 voor één nacht voor twee personen in een camper. We zijn hier nu al een keer geweest, maar er zijn betere plekken!!!

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Geweldige parkeerplaats. Zeer goed georganiseerd, schoon en goed onderhouden. Korte loopafstand van de metro. Kom vroeg aan zonder reservering als je een plek wilt.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

De locatie ligt direct aan de snelweg, dus het is er lawaaierig. De toiletten zijn erg slecht onderhouden en douchen (5 minuten) kost €1. Alle plaatsen zijn erg scheef. Kortom, voor €35 mag je meer verwachten. Het nabijgelegen restaurant is mooi gelegen en daarom oké.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

De locatie is geweldig! Het zwembad is ook prima. De toiletten zijn prima... douches sproeien overal, de netheid is acceptabel. Het restaurant is goed. Vriendelijk personeel. Ik heb drie e-mails gestuurd, geen reactie. Ik heb twee keer gebeld, en ze draaien alleen maar muziek. Blijkbaar hebben ze dat niet nodig.

de locatie van de plaats is 1a. Wij zijn hier al drie keer geweest en het is altijd goed geweest. € 21,- met elektriciteit is “redelijk” maar we hebben meer betaald voor slechter. Nog iets over de “slechte” vrouw bij de receptie. Ze was altijd aardig tegen ons. Maar net als je het bos in roept, zo klinkt het ook terug. Ze spreekt alleen Frans, dus je kunt proberen zelf te communiceren.

wij hebben hier twee nachten doorgebracht. met kaart € 68,- 2pers. / Elektriciteit. Veel Spanjaarden in het weekend, erg luid.

Sitecode: 20180

wij hebben hier drie nachten doorgebracht. Receptie erg vriendelijk. We hebben een plek voor ons “georganiseerd”, ook al was alles volgeboekt. Bedankt. Sanitaire voorzieningen zijn erg oud. Schoonmaken helpt niet veel meer. Toegang via strandpad - avontuurlijk. Restaurant is geweldig! Goed, vriendelijk en goedkoop. Veel muggen, ook al sproeiden ze goed. Strand is niet ideaal om te zwemmen, veel stenen.

Wij wilden hier eigenlijk een paar leuke dagen doorbrengen. Helaas werd de e-mail niet eens beantwoord. Wat jammer!!!

Sitecode: 20676

Locatie is geweldig. Wij verbleven hier 3 nachten. Pas op, niet in het weekend!!!! Vrijdag tchno-feesten tot 04.00 uur Zaterdag boem boem boem de hele nacht tot 8 uur!! Geen knipoog. Heel slecht! Wat jammer van de geweldige parkeerplaats! het pad naar het sanitair is 650 meter.

zeer onvriendelijke ontvangst! Ushers erg behulpzaam en aardig! Restaurant, nou... dat kan, maar dat hoeft niet. Dure en kleine porties. Zwembad gesloten. Parkeerplaatsen op aarde. Per nacht met elektriciteit en ADAC € 29,50.

Ruimte is oké... Echt schoon is anders... het is genoeg voor doorvoer. Locatie is goed. Op een landtong. Regelmatige busverbinding naar Faro.

geweldige camping! Zeer schoon. Topsanitair. Mooi zwembad. Grote plaatsen (behalve de schaduwrijke plekken onder de pijnbomen). Met slechts enkele minuten fietsen bereikt u het strand of het centrum met diverse restaurants. Restaurant ter plaatse. gesloten. Maar je kunt eten bestellen... Voor 16.00 uur broodjesservice bestellen. 16.15 uur is te laat! 2 personen per nacht inclusief elektriciteit € 29,70. ADAC-kaart 10%

Sitecode: 19401

de CP ligt niet aan zee. Maar heeft een groot (koud) zwembad. Schoon sanitair met toiletpapier (erg dun) en zeep. Cafetaria/restaurant zijn oké, maar je hebt het niet elke dag nodig. De plaatsen liggen in diep zand onder hoge pijnbomen. De meeste plaatsen zijn erg scheef. Normale wiggen zijn meestal niet voldoende. Prijs voor 2 personen + elektriciteit € 34,10 nogal duur.

Echt een geweldige plek, geheime tip. Leuke plek om te ontspannen. Zeer goed onderhouden en schoon. U kunt uw eigen parkeerplaats kiezen. Zwembad, maar koud. Broodjes vanaf 10.00 uur Kleine supermarkt met alles wat je nodig hebt. Restaurant was 's avonds gesloten. Sluit op 15 september.

bracht hier een nacht door om Santiago te bezoeken. € 41,50. Ontvangst gestrest (ook al waren we alleen). De plaatsen zijn klein en krom... normale wiggen zijn niet genoeg. Sanitair schoon. Buslijn 4 rijdt iedere 40 minuten. Maar let op, honden zijn NIET toegestaan in de bus. Ook onze twee kleintjes in de schoudertas werden niet meegenomen. Loop dus ongeveer 2 km. naar de stad. Taxi terug was ook moeilijk te vinden.

zeer onvriendelijke ontvangst. Alles is heel oud. Relatief schoon. alle plaatsen scheef en zonder schaduw. Oké voor een overnachting.

wij hebben 2 nachten doorgebracht op CP Oliden. Iedereen was erg aardig, hardwerkend en behulpzaam! De vrouw in het restaurant belde om een dierenarts voor ons te zoeken. Super! Bedankt. Kleine pleintjes, gescheiden door hagen. Sanitair is wat oud maar schoon. Helaas hebben wij geen gebruik gemaakt van het zwembad. Maar nu is het zonder water. Restaurant is erg goed, snel en goedkoop.

wij waren er drie dagen. Vriendelijk en behulpzaam. Sanitair is verouderd, maar relatief schoon. Geen wc-papier. De vrouw van de baas kookt Thais. Eten is goed en wordt bij de camper afgeleverd. Busstation direct voor de CP.

geweldige camping, geweldige plaatsen, elektriciteit, aardige gastheren, schoon, mooie locatie, zwembad, broodjesservice. € 19,30 per nacht/camper, 2 personen. 2 honden

Het is een goed idee om dit te doen Hartelijk dank, het was leuk hier! Alles was zeer schoon en verzorgd (ondanks dat de CP al een paar jaar bestaat), super fijn, prima WiFi! Prachtig strand. Eén van de beste CP in Griekenland! Wij waren hier 8 dagen, perfect €192 = 24.- per dag inclusief stroom, water ter plaatse, 2 honden. Sterk aanbevolen. We zullen terugkomen! 5***** zonder zwembad en toeters en bellen.

mooie verzorgde camping. De percelen zijn groot en vlak. WiFi is geweldig! Sanitair is verouderd maar altijd schoon. Altijd warm water. Strand is mooi en schoon. Eigenaar erg vriendelijk en behulpzaam. Restaurant ter plaatse is OK. Er zijn verschillende tavernes in de omgeving. Supermarkt heeft wat je nodig hebt. Brood is goed!

Als je geen plaats op de eerste rijen kunt bemachtigen, is deze CP geen aanrader! De achterbanken zijn luidruchtig (vijanden kwaken) en veel muggen! Na 17.00 uur konden we niet meer naar buiten! Werden 's nachts opgegeten door muggen! Alles oud en onverzorgd! WiFi werkt helemaal niet.

Ook wij werden “uitgevist” door de baas op de motor!!! Hij liet ons een plek zien die onmogelijk was! We hebben toen zelf een stuk grond gezocht, wat we ervoor gaan betalen weten we nog niet! Sanitair is verouderd maar relatief schoon. De aanpak is vrij smal, steil en avontuurlijk. De baai is prachtig, het strand is erg smal! Veel plaatselijke bewoners op het strand. De tavernes in de baai (waar veel schepen voor anker gaan) zijn erg goed.

Goede camping. Iedereen is aardig en doet zijn best. Vooral de junior baas! Prachtig kiezelstrand, schoon water. Het sanitair is echt verouderd maar wel schoon. Geweldige WiFi (5***** daarvoor)!!! Goed restaurant en kleine supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

verschrikkelijk... waar komen de recensies vandaan? Deze CP is ook slecht voor Albanië!!!

Moeilijke toegang. Leuke camping. Goede locatie! Aardige operators en personeel, ze doen hun best. Restaurant oké Maar de prijzen zijn “redelijk”. Geen drinkwater, veel muggen. Geen vers brood, € 4 betaald voor 2 croissants.

met veel goodwill, vanwege de locatie 2**! Douches en toiletten ondergronds!!! Je kunt de deuren niet op slot doen, je moet voor de douche in de gang gaan staan, voor het open raam. Ter plaatse wordt niets gedaan! WiFi is echt slecht! Elektriciteit is geen 220 V. De koelkast valt altijd uit. Luide muziek vanaf het aangrenzende plein tot 02.00 uur. Restaurant op het strand ok, maar duur! 2 nachten / 2 personen met camper € 72,- voorschot. 1x nooit meer.

lieve kleine CP. Prijs met ADAC kaart € 21,- 2 personen 1 camper. Plaatsen zijn erg klein. Geen restaurant of broodjesservice Faciliteit schoon, behulpzaam personeel.

er is maximaal dns 3*** de faciliteit is mooi, veel plaatsen met uitzicht op zee, het sanitair wordt schoongemaakt en is min of meer schoon. Er gebeurt echter niet veel op de site. Er zijn geen vlakke plaatsen, vaak zijn 2 wiggen niet voldoende. Op de plaatsen (overigens ook op het strand) liggen scherpe breukstenen.. erg onaangenaam! Jammer dat je zoveel met de ruimte kon doen.. Ook zijn de prijzen enorm verhoogd. € bedankt!!!

zeer mooie camping. Sanitaire voorzieningen op hun best. Zeer schoon en goed onderhouden. Grote percelen met enkele prachtige planten. Maar dit alles heeft zijn prijs... 1e nacht met seniorenkorting op een “goudpakket” (niets bijzonders) naast het sanitairgebouw €56,66!!!

prachtige CP. Alles op zijn best. Geweldig restaurant direct aan de zwemvijver. Zeer schoon!!! Alles heeft echter zijn prijs. Er is een parkeerplaats voor de CP voor 1 nacht € 30,- Voor gebruik van het zwembad wordt € 5,- extra gerekend. Maar geweldig

Hooguit 3 sterren. Alles was een beetje armoedig, maar eigenlijk schoon. Veel drukte. Het strand is erg ondiep en ongeschikt om te zwemmen. Veel slib. wij waren er voor twee nachten. Prijs € 86,60. wij vinden het nogal duur...

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

wij waren er op 3 maart 2023 met onze WoMo. De gids Günther is arrogant en aanmatigend. Hij zegt ook dat je maar 2A stroom kunt krijgen (voor €4.-). Dat is niet waar. Hij is een slecht visitekaartje. We kregen te horen dat we om 17.00 uur moesten eten, daarna zou het restaurant druk zijn. Dat is niet waar, we hebben 90 minuten op ons eten gewacht. Het was erg luid. De internetontvangst is ondergronds! Jammer allemaal afzetterij!!!

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

benaderd op 1 maart. De camping was gesloten, we waren erg teleurgesteld. Jammer dat de app niet up-to-date is.

Sitecode: 81981

CP op een geweldige locatie. Helaas worden de mooie plekken bezet door langkampeerders die hun hele percelen hebben opgebouwd. Het uitzicht op zee is niet meer mogelijk !! Wat jammer! We hebben 6 keer om een betere stoel gevraagd. Onmogelijk. Receptie personeel is erg vriendelijk, winkel is ook in orde. sanitaire voorzieningen zijn nog voor verbetering vatbaar. Het zou mooi zijn als de eigenaren hun "zakelijk beleid" zouden heroverwegen.