• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@cashy

Een locatie beoordeeld—28 dagen geleden

Fantastische camping met zeer mooie, schone en comfortabele faciliteiten. Het restaurant was uitstekend, heerlijk eten en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hartelijk dank voor de goede zorgen en dat jullie ons naar jullie monteur hebben gebracht, die geweldig werk aan onze camper heeft verricht. Een geweldige omgeving voor ons, veel fietsmogelijkheden vanaf de camping. Voor wandelaars is het wel nodig om met de auto naar het begin van de wandelroutes te rijden. Albaran is op ongeveer 10 minuten fietsen te bereiken, waar je alles vindt wat je nodig hebt.

Een locatie beoordeeld—2 maanden geleden

Het leek alsof de beheerders het hadden opgegeven. We konden telefonisch noch per e-mail contact opnemen, de slagboom was naar beneden, dus we konden er niet in. We zijn toen maar op de parkeerplaats buiten gebleven en de volgende ochtend vertrokken.

Een locatie beoordeeld—2 maanden geleden

Wat betreft parkeren was dit prima. We bleven maar één nacht, zodat we de stad konden bezoeken en een deel van de Ver Verde Olive-fietsroute konden afleggen. We voelden ons veiliger met het slagboomsysteem. Er waren toiletten op het station, verder geen andere voorzieningen.

Een locatie beoordeeld—2 maanden geleden

Ideale locatie voor een bezoek aan het mooie stadje Toledo. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en het restaurant was erg leuk voor een avondmaaltijd. De staanplaatsen waren krap, maar het was niet druk in januari, dus geen probleem voor ons met onze camper van 6,4 meter met fietsendrager. Het is wel prijzig en inderdaad onhandig dat er geen wifi op de staanplaatsen is, alleen bij de receptie.

Een locatie beoordeeld—2 maanden geleden

Een heel leuke, vriendelijke en gastvrije kleine camping net buiten de stad. Het was een goede uitvalsbasis om te gaan fietsen en het omliggende platteland te verkennen. Hartelijk dank aan Bart en Loes voor een heerlijk verblijf.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Een prachtige omgeving in Artieda, boven op de heuvel, met een prachtig uitzicht. De faciliteiten waren schoon en netjes, maar er was maar één keer warm water in de drie dagen dat we er waren. Jammer, want dat is eigenlijk het enige minpuntje. De mensen in de herberg waren erg vriendelijk en verwelkomden ons hartelijk. Het restaurant en de bar waren gemiddeld en voldoende. We hadden onze plekken uitgekozen om te wandelen en te fietsen, en ook dit stelde niet teleur.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Zeer mooie camping net aan de rand van het dorp. Een heerlijke omgeving om te wandelen en fietsen. De groene 6 km verde, een oude spoorlijn, begint op 5 minuten lopen en loopt door de Foz de Lumbier, een prachtige kloof met veel vogels, waaronder vale gieren. De camping is wat ruig, maar heeft alle benodigde faciliteiten. De bar/het restaurant was oké, het eten was eenvoudig maar vrij duur. Zou er zeker nog eens naartoe gaan.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Geweldige plek om te wandelen en fietsen. Zeer schone en vriendelijke camping. Geweldig restaurant/bar en winkel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Zeer redelijk voor €17 per nacht met ACSI-kaart. Genoeg faciliteiten, schoon en goed uitgerust, vriendelijk personeel. Heb het zwembad niet gebruikt, maar het zag er leuk uit. De plaatsen zijn hellend, dus je hebt chokes nodig. Geweldig stadje met fantastisch strand, bars en restaurants, een paar supermarkten. Goed wandelen en fietsen als je van heuvels houdt!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Fantastische kleine landelijke camping in de bergen. Zeer vriendelijk, veel goede informatie over wandelen en fietsen. Zeer schone faciliteiten met veel warm water. Een van onze favorieten.

Sitecode: 19408

Zeer mooie rustige camping op een landelijke locatie. Veel wandelen en fietsen in de omgeving, kaarten en informatie verstrekt door Menno en Miranda de zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars. Geweldige schone faciliteiten, kleine bar / lounge met drankjes elke dag om 17 uur voor sociale contacten met de andere kampeerders. Bedankt voor een aangenaam verblijf.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Prachtige kleine landelijke camping in een prachtig landschap met veel wandelen, fietsen en bezienswaardigheden in de omgeving. Gastheer Gary kon niet meer behulpzaam zijn, een mooie schone en goed beheerde site, bedankt voor een geweldig verblijf.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Mooie plek om te stoppen bij het meer. Toiletten en het servicepunt schoon. Goed om te wandelen en fietsen. Erg stil.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Schone diensten. Parkeren op een helling, rustig 's nachts dicht bij het dorpscentrum.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Geweldige plek om de omgeving te verkennen. Elektriciteit en diensten erg goed en schoon.

Een locatie beoordeeld—meer dan 8 jaar geleden

Geweldige stop voor nationaal park. Zeer gastvrij bij aankomst, goede schone faciliteiten, mooie stop.