@castaway
locatie met mooi uitzicht, lengte van de plaatsen toch wat beperkt, een camper van 7 meter is toch het maximum. Sinds voorjaar 2025 is er ook een mogelijkheid tot lozen
Leuke municipal in mooie omgeving waar je heel mooi kunt wandelen. De gemeente heeft een paar wandelingen uitgestippeld maar de bewegwijzering is niet zo goed. Als je de wandeling naar de prieuré en Mont Haut wil doen : trek daar 6 tot 7 uur voor uit met rustpauzes. Download de gpx-route in een wandel programma en neem voldoende water mee. Hoge schoenen en stokken zijn aan te bevelen.
Stadscamping met kleine plekken. het terrein vond ik best verzorgd, het achterste deel is het mooiste maar daar kwaken de kikkers in het achterliggend kanaal oorverdovend. Ik heb het sanitair niet gebruikt maar heb een in een toilet gekeken bij het loospunt en dat was ronduit goor. Op wandelafstand van de stad en het spoorwegstation, we gingen een dag naar Nîmes.
Wat een fijne plaats. Rustig en basic met een mooi uitzicht, vriendelijke ontvangst. leuke wandelmogelijkheden. Een camper van 7 meter lijkt wel het maximum. Mogelijkheid om lekkere broodjes te bestellen. Rijd zeker via de D615 en NIET via de D13 en Vives !
Grote stads camping op wandelafstand van de cité. Goed voor een stads bezoek. We hebben wasmachines gebruikt en die waren in orde. Toiletten Zijn wc potten zonder bril. Niet gebruikt.
Sitecode: 19390
Schitterend uitzicht en rustig. Indien je hier zou kunnen lozen zou dit 5 sterren zijn. Er is een loos mogelijkheid op het dorpsplein maar daar stond vaak iemand bovenop geparkeerd.
Heel mooi gelegen op wandelafstand van stadje. Zeker wiggen nodig want hellend terrein. Achter de camping loopt een veldweg tussen de wijngaarden waar je bij zonsopgang een schitterend uitzicht op Vézelay hebt.
We hebben hier al een paar keer overnacht op doorreis. Mooie grote vlakke percelen, vriendelijke beheerder die voor ons toch nog een hoekje vond ondanks dat alles vol was. Sanitair niet gebruikt. Alleen de plaatsing van de kraan voor vers water is wat onhandig en voor grijs water is er geen loosplaats. Wij lossen dat op met een bidon van 20 L die we dan in drie keer in het gebouw hebben leeggegoten.
aanrijden vanuit het oosten vanop weg 70 dat is een asfalt weg. Vanuit de andere kant is het een slechte onverharde weg.
de camper plaats heeft twee delen, een asfalt en gras gedeelte bij het slot, dat is best ok. En een grindparking waarop her en der boottrailers. Lozen over een rooster aan de inrit en casette in een groezelig gebouwtje ernaast. Voor vers water blokje rond naar de jachthaven. De kritiek op geparkeerde boottrailers, dat zie je in veel jachthavens, ga bv naar Lauwersoog in de herfstvakantie.
mooie camping aan zee met alle voorzieningen. wel een heel grote camping en in hoogseizoen zouden we dit te druk vinden. midden september is het rustig. Op 6 km van slot Borgholm.
vriendelijke ontvangst. Leuke camping zonder veel franjes en goed gelegen om het zuiden van Öland per fiets te verkennen.
prima gezellige camping, rustig met kano en sup verhuur. sanitair proper. Prachtige fietstocht van 70 km door het nationale park en rond het meer
mooi gelegen aan het meer, op fiets afstand van het stadje en Ikea museum. sanitair schoon. verhuur van kano’s en sup’s en gigantisch prachtig meer. Fietsroutes om de buurt. goed restaurant op de camping. Alleen wat lawaai van spoorlijn in de buurt
mooi grasveld met stroom en water. toiletten en douches schoon en gratis, je moet wel op een knop blijven drukken. goede tussenstop richting Zweden op een kwartier van de snelweg. lekker pizzarestaurant naast de camping. Chinees op enkele honderden meters.
Alles wat je van een municipal mag verwachten. Rustig, mooie ligging, basic maar goed schoongemaakt, 12,5 € per nacht incl stroom. Enig minpunt : de slagboom gaat om 20 u dicht dus met een camper kom je er niet uit. Ook niet bv als je met een kind naar het ziekenhuis moet, wat ons ooit overkwam.
Mooie groene camping, goed sanitair, zwembad en goed gelegen op ongeveer 20 min van de snelweg
We kwamen aan in het donker. Er stond een bordje afrekenen tijdens openingsuren kantoor. De volgende ochtend van de ontbijttafel weggehaald door een boze havenmeester. Het kantoor was enkel open tussen 9 en 9.30. Een nare ervaring die me aan mijn diensttijd deed denken. We werden samen met Duitsers naast ons naar kantoor gesommeerd . Een eenvoudig bordje kan dit vermijden Douchegebouw is subliem.
Zeer goede verbinding met de stad met de bus 6€ h/t voor 5 mensen max. De grasstrook voor campers was zodanig drassig dat niemand er durft staan.