@catamaran
goed voor één nacht, smalle locatie, stadspolitie doet haar best om je te ontvangen, jammer dat de mensen van Brehal niet van campers houden en je een goed gevoel geven. te geloven dat ze geen toeristen nodig hebben
Perfect gebied, niets te zeggen, een beetje lawaaierig in vergelijking met de treinen die vaak passeren, maar één nadeel dat de camperbeheerders zich te veel thuis voelen door zichzelf buitensporig te laten overstromen
Prachtige ligging zonder afbakening, in contact met de natuur, het afwateringsgedeelte laat veel te wensen over omdat niet veel hygiëne en water niet eenvoudig te doen is
Goed geplaatst en schaduwrijk maar enorme inspanning te leveren voor het watergedeelte, chemisch toilet en vuil water, de elektrische aansluitingen zijn gevaarlijk omdat ze erg slecht onderhouden zijn
Goed geplaatst in het stadscentrum maar geen elektrische dienst, de installatie op zijn plaats is gevaarlijk, en altijd is de zogenaamde bewaker die de wacht houdt, overal bij betrokken en vlucht bij het zien van de gendarmerie
Opnieuw een foutloze, zeer gastvrije, toplocatie met absolute rust, de eigenaren zijn altijd charmant en attent
Geen klachten, hartelijk welkom, mooie locaties, alle diensten, afhalen vooral op dit moment, alleen klein minpuntje accepteert geen creditcards