@cathyquorn
Lid van Campercontact sinds 2020
Fantastische faciliteit, we gebruiken altijd France Passion, maar we ontdekken dat er steeds meer zijn die ook via P4N en nu ook via SFS bestellen, wat geweldig is. Een hartelijke ontvangst en proeverij. We kopen altijd wijn omdat deze plekken uniek zijn. Bovendien is de wijn prachtig, een zeldzame kans om deze kwaliteit voor deze prijs te kopen. Zeker een aanrader.
Uitstekende plek. Direct naast de camping en het openbare toilet, dat erg schoon was. Ruimte voor meerdere campers. Restaurants en bars zijn open op zondagavond. Erg leuk dorp.
Zag er prima uit, maar we kozen voor het andere gedeelte naast de camping en het openbare toilet, dat erg schoon was. Er was ruimte voor meerdere campers op beide plekken. Restaurants en bars zijn open op zondagavond. Erg leuk dorp.
Sitecode: 19573
Fantastische Aire. Groot vlak terrein met gratis voorzieningen. Rustige slaapplek. Alles wat je nodig hebt in het dorp. Negen busjes op vrijdag- en zaterdagavond in mei. Markt op zondagochtend.
Niet ACSI. € 35 p/nacht in mei voor een klassieke, verharde staanplaats met 10 ampère elektriciteit. Twee nachten verbleven. Uitstekende 5*-camping. Alles is eersteklas. De ene avond boeuf bourguignon gegeten en de volgende avond pizza, beide uitstekend van de afhaalmaaltijd. Het restaurant hebben we niet gebruikt. Beide zwembaden zijn prachtig. Het enige minpuntje voor ons is dat er geen wifi is op de staanplaatsen, alleen in de bar. Zeker een aanrader voor een verwennerij, ik kom zeker terug.
Uitstekende camperplaats. Ik heb geen gebruik gemaakt van de faciliteiten. Geweldige wijnproeverij, zeer redelijke prijzen. Veel wandel- en fietsmogelijkheden. Zeker een aanrader. Bedankt voor de faciliteit, ik waardeer het enorm.
Prachtige locatie. Veel bars en restaurants aan weerszijden van de rivier. Een geweldige wandeling naar de waterval en veel fietsroutes, maar het regende 's ochtends, dus we zijn vertrokken. We betaalden € 6 voor een overnachting van 9 uur, inclusief gebruik van de diensten met onze kaart buiten de camping. Rustige locatie, zou zeker weer verblijven in een geweldige omgeving. De wijn is zeer betaalbaar en er zijn verschillende wijngaarden in de buurt. Carrefour verkoopt ook een goede selectie.
Geweldige plek, rustig overnachten. Weide met tafels. Korte wandeling langs de rivier naar Thônes, fijne plek, alles aanwezig. Recyclen op de camping. Veel wandelpaden voor alle niveaus. Bakker aan de overkant van de weg. Verblijfslimiet van 48 uur. Een dozijn kampeerders stonden er midden in de week geparkeerd. Makkelijk te bereiken vanuit Annecy als je je verblijf in de omgeving wilt verlengen en wilt afwisselen met een camping. Zeker een aanrader.
Fantastische Sosta. Prachtige locatie met schone voorzieningen. Enrico en Angela zijn geweldig en zo gastvrij. Een bezoek hier is zeker een aanrader.