@ccarsunlight
Voor een bezoek aan de stad is € 20 veel te duur. Kies 48.170375, 7.290767 aan het "bospad". Het is gratis, je loopt 400 meter en je zult deze middeleeuwse en zeer commerciële stad waarderen.
Zeer mooie, rustige en ruime plek. Betalen bij een kiosk als de baas er niet is. Zeer goed uitgerust en heel erg schoon. /!\\ Wasmachine beschikbaar als de baas aanwezig is. Hondenbezitters zijn welkom en gedragen zich perfect (geen uitwerpselen gezien).
Perfecte locatie! Vlak, met gras begroeid, in het bos. Alleen zand onder je schoenen. Verouderde installatie. Oud maar voldoende sanitair. Het aftappen en vullen van de auto is erg ingewikkeld. Draag handschoenen en vraag om hulp. De afvoer voor grijs water heeft een diameter van 10 cm, er is een slang van 2 m lang die je onder de afvoer kunt plaatsen. Je moet de lengte aanpassen door je auto te verplaatsen... wees geduldig.
Sitecode: 19710
Het is er rustig en schaduwrijk. Er zijn picknicktafels. Je kunt er vers water bijvullen, zwart water legen en naar de toiletten gaan. De afvoer voor grijs water lijkt tijdelijk verstopt, maar daar is niets van te zien. Het is te verhelpen door de planken omhoog te tillen. Alles is gratis. Met dank aan de gemeente
Tuurlijk, het is schoon en gastvrij. Maar het ligt aan de rand van de stad, vlakbij het treinstation en aan belangrijke snelwegen. Het resultaat: de nachten zijn kort, te kort.
geweldige rustige plek, in de natuur, gewekt door het zingen van eenden en zo. ideaal gelegen nabij Salamanca. (15 km) we hebben er 2 nachten geslapen en 2 rondreizen gemaakt om Salamanca te bezoeken. Wij waren er in ieder geval zeker van dat we goed zouden slapen en ideaal om met onze hond langs de rivier te wandelen
zeer grote parkeerplaats, waarvan een afgelegen deel gereserveerd is voor campers. dicht bij winkels en op 3 km lopen van het historische stadscentrum. wij raden deze plek aan