@cchh
Heerlijk rustig plekje aan de polder. Leuk om doorheen te fietsen. We genoten van de reuring van de trekkers. Wc is in het gebouw te gebruiken, is schoon. Heerlijk speeltuintje! Waterpunt en stroom bij de plek. Geen plek om toilet/ water te legen
Een prima plaats voor een nachtje om daarna weer verder te trekken. Fijn sanitair en afwasgelegenheid. Vanaf de camping is er een mooie fietsroute te maken. En supermarkt op 10 minuten fietsen
Een fijne camping, schoon sanitair. Het wordt veel gebruikt als doorreiscamping, maar om een tijdje te staan kan ook prima! Wij stonden er meer dan 3 nachten, dus kregen we een imst card. Daarmee konden we gratis met de bus naar Imst en gratis met de bergbahn omhoog. Dat was leuk!
mooie plek. je hoort de trein en auto's, maar voor ons geen probleem. netjes onderhouden. je kunt vanaf deze plek een prachtige wandelroute maken. echt een aanrader
eenvoudige plek, makkelijk voor het doorreizen. leuke speeltuin tegenover
mooie plek, ook de omgeving om te rijden over de l wegen is echt prachtig. werkt prettig met de slagboom, sanitair was netjes schoon
fijn verblijf gehad, schoon sanitair. vriendelijk personeel. leuke verblijfplaats voor een dagje uit naar heidelberg