@channap
Augustus 2026
We belden de camping om te reserveren. Maar dit wilden ze niet doen. Ze waren erg onbeleefd aan de telefoon. Dus wij kozen ervoor om naar een camping iets verder van Amiens te gaan. Hier werden we wel erg vriendelijk ontvangen.
Zeer verzorgde rustige camping. Mooi aangelegd en zeer proper sanitair. Mooie ruime plaatsen, wij waren met een combinatie van meer dan 14m. Wel iets duurder dan de andere campings die we gedaan hebben.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Super rustig aangezien we er eind oktober arriveerden. propere douches en toiletten, geen broodjesdienst meer.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Sitecode: 72079
hier staat dat deze open is tot 5 november. maar dat is dus niet het geval. Wij staan voor een gesloten poort.
2022
Camping was gesloten zonder dat er ergens iets van geadverteerd stond. Er kwam een vrouw ons duidelijk maken dat we met onze mobilhome met dochtertje van 4 om 20.30u dusdanig dan ook niet welkom waren. Ook niet om enkel, zonder gebruik elektriciteit en sanitair even te staan. Ik vond ze persoonlijk erg onvriendelijk. Ik snap het dat ze nood hebben aan rust, maar dan had ik dit toch graag op voorhand geweten.
Zeer gemoedelijk ontvangst, mooie locatie, alles erg netjes,. Wij hebben een pizza gegeten en deze was ook zeer lekker. De kleinste van 4 vond het ook super met de verschillende speeltoestelletjes. Wij zijn 1 nachtje gebleven en vonden het hiervoor dan ook een aanrader.