@charlotta
Deze plaats bestaat al 10 jaar niet meer
Mooie plek. Wat niet vermeld wordt is dat met de ACSI kaart het tarief € 15 is.
Fijne camperplaats. Een beetje improviseren, maar toilet kan je legen en er is een koude douche. Schroom sanitair. Maar wat zo fijn is aan deze plaats, je hebt gratis shuttle service naar de stad, maar ze brachten ons ook naar de kabelbaan naar Erice. Grote supermarkt 200 mtr.
Mooie camperplaats. Goed sanitair. Alle voorzieningen aanwezig. Vlak bij klein strandje en klein dorpje. Bakker komt, 's morgens langs. Als je op de plaats van bestemming komt ligt camperplaats rechts. Moeilijk te zien vanaf de weg.
Weer een heerlijke tijd gehad de nieuwe sanitaire voorzieningen zijn top. Dank Cathy en Fernando
Top plaats komen hier al vanaf het begin. Nu alle voorzieningen en wordt steeds mooier. Chapeau Julian en familie
Komen graag op deze fantastische camperplaats. na maanden dicht te zijn geweest door gedoe met vergunningen vandaag 15/6 eindelijk weer open.
Rustige camping maar het sanitair is waardeloos. geen normale toiletten alleen gaten in de grond. wel duur hotel maar daar geen geld voor over. Wel schoon maar zeer verouderd.
Mooi camperplaats bij camping. Ziet er zeer verzorgd uit. Jonge beheerders zeer vriendelijk. Midden in landelijke omgeving en park PuyduFou op 35 km.
mooie camperplaats met schitterend uitzicht. Je kan hier gewoon op blokken staan en de camperplaats ligt op afschot. Heeft me daar nooit van gehoord? het regenwater moet toch weg anders wordt het een zwembad
Kwamen hier vrijdag 16/09 aan om 16.30 uur hek gesloten en ook het vermelde telnr. nam niet op. Ook het nummer bij het hek gaf geen gehoor. Geen aanrader, je komt er niet in.