@chaussie720
- 2000
Sitecode: 20340
camping is open vanaf 01/04 nieuwe eigenaars die er nieuw leven willen inblazen zeer mooie grote plaatsen langs de rivier ,prachtig uitzicht en vriendelijke ontvangst
zeer vriendelijke ontvangst,mooie plaatsen ,op wandelafstand van centrum waar vanalles te doen is wel hoogseizoen 😉
rustige plaats,ruim,met sanitair basic maar in dorp niets te beleven,zelfs geen bakker
geen camperplaatsen ,enkel vaste huisjes dit is geen camping
super mooie camping,zeer nette en nieuwe sanitair,grote plaatsen met elk een aftappunt voor water en elektriciteit ,afvoer,immens rustig en zeer vriendelijke ontvangst op wandelafstand van Philippine waar een supermarkt en verschillende restaurantjes zijn
super ontvangst,mooie plaatsen,mooie omgeving en rustig een aanrader
super plaats,zeer vriendelijk ontvangen en alles aanwezig best wel telefonisch reserveren
mooie plaats,afgesloten,alle faciliteiten aanwezig op wandelafstand van centrum waar alles te vinden is eigenaar springt 2 x per dag binnen ,zeer vriendelijk en spreekt vloeiend Frans 👍
goede rustige camping ,ideaal voor tussenstop zeer mooi gelegen enige minpunt restaurant en bar zijn zelfbediening voor zover vriendelijk personeel
effekes gestopt op de terugweg ,inderdaad basic,niet echt goedkoop maar het is en blijft camperen en alles was wel in orde er is een bar en een restaurant en vind dit al een pluspunt
super plaats ,alles bij de hand,wel prijzig