@cheesemakerii
Een droomplek, je kunt er 48 uur verblijven. Toiletten, water en afvalbakken. Buiten is een afwasbak. Nu, om 11:00 uur, is bijna iedereen weg. Er zijn niet veel plekken; dit is tevens een parkeerplaats voor wandelaars met een parkeerlimiet van 3 uur.
Geweldige kampeerplek voor 250 SEK met warme douches, toiletten en afvalverwerking. Alles zelfbediening! Direct naast een kleine haven.
Fantastische camping, vlakbij Storforsen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, modern en schoon. We hebben 's avonds een prachtige wandeling naar de waterval gemaakt. Door het lange daglicht was het makkelijk. Een werkelijk unieke ervaring! Geweldige camping, vlakbij Storforsen. Alles wat je nodig hebt is modern en schoon. ...
Sitecode: 81922
Geweldige kampeerplek direct naast de jachthaven. 180 SEK of euro's worden ook geaccepteerd. Doe het geld in de envelop in het clubhuis en deponeer deze in de doos. Hiermee krijgt u toegang tot de toiletten, douches en een verwarmde sauna. Het clubhuis beschikt over een volledig uitgeruste keuken. Alles staat tot uw beschikking; het is allemaal gebaseerd op vertrouwen! Fijn dat dit beschikbaar is voor ons kampeerders!
Geweldige staanplaats, 350 DKK all-inclusive. Direct naast de jachthaven. Alles fris en schoon. Grasveld.
Fantastische camping direct aan het water. Alles wat een kampeerder nodig heeft is aanwezig. Alles is schoon en fris. Een echte aanrader! 👍 €23 in een envelop.
Een prachtige plek, direct aan het meer. Zeer vriendelijke ontvangst. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en nieuw. Er worden momenteel enkele nieuwe faciliteiten toegevoegd voor het komende seizoen.
Geweldig, direct aan de straat gelegen, alles is schoon en eenvoudig. 👍 ...

Een gratis parkeerplaats direct aan het water. De toiletten waren nog op slot; het is nog wat vroeg in het jaar. Er is een typisch Zweedse barbecueplek met brandhout voor iedereen. Het pad naar het openluchtmuseum van Wadköping (gratis toegang) en verder naar kasteel Örebro (toegangsprijs 179,00 SEK) loopt direct langs het water. In Wadköping, direct bij de ingang, is een bakkerij met zelfgemaakte taarten voor de fika. Uitstekend! 👍 We komen zeker terug!
Dit was ons derde bezoek, en zoals altijd was het uitstekend. ...
Een fantastische plek om Weimar te verkennen. Op loopafstand van het Bauhaus Museum en het Stadsmuseum. €12 voor 24 uur. Veel leuke restaurants met terrasjes en prachtige parken om te wandelen. Toiletten zijn beschikbaar bij het aangrenzende zwembad. Er zijn stroomaansluitingen met elk 8 stopcontacten. We hebben de water- en afvalvoorzieningen niet kunnen vinden, omdat er een foodfestival plaatsvond op de camping zelf. We komen hier zeker nog eens terug! Veel leuke restaurants met terrasjes en prachtige parken om te wandelen. Toiletten zijn beschikbaar op de camping.
Een fantastische plek met alle voorzieningen! Een erg leuke plek, goede winkels en een geweldig Grieks restaurant met heerlijk eten. Een echte aanrader! De plaats heet Oberkotzau, niet Fattigau!
Zeer mooie plaats, het meer ligt direct tegenover het zandstrand. Eigenaren zijn super aardig en behulpzaam bij het kiezen van de juiste plek. We waren zeer tevreden met alles. Kom opnieuw.
Zeer mooie natuurcamping, super aardig personeel (Judith), geweldig georganiseerd Krebsessen getuige en een onverslaanbare mooie plek (119) betrapt. We zullen terugkomen, alles was zeer positief.
Zeer mooie plaats in het midden van de zee op ca.16 km afstand van Kalmar. Zeer aardige eigenaren, alles beschikbaar wat je nodig hebt. We zijn opgewonden, kom in elk geval terug.
we waren van 12.08-14.08.18 met de Womo hier. Super leuke plek, 150m van de zee. Sanitaire voorzieningen OK. Langs de zee na ongeveer 20 minuten, de volgende top zwembad met speeltuin, een klein cafe en een geweldige toegang tot de zee. Bushalte bij beide zwemplekken. We komen terug.
Super leuke plaats, ongecompliceerd als de aankomst na 19.00 uur plaatsvindt. Zoek gewoon een plaats en meld je de volgende dag aan. Sanitaire ruimtes zeer schoon en gratis. Eigenaar super aardig, restaurant waar voor je geld, na Porlezza loop je gewoon langs de oever van het meer. Leuke kleine plaats met een geweldige markt elke zaterdag. Absolute aanrader!