@cheyy
rustige fijne camping aan de rivier met een strandje . Je kan heerlijk zwemmen. Er staan ind ook nu nog veel vaste caravans. maar de plekjes die nu vrij zijn, zijn prima ! :) Het sanitair is prima, niets bijzonders 👌 wij genoten in de ochtend van een wandeling naar boven het dorpje in. dat is echt de moeite waard. gezellig klein dorpje, waar je hier en daar een koffietje kan drinken. We liepen wel met kinderwagen, pittig maar te doen !
Hele mooie plek!! helaas wij zijn iets verloren op deze plek wie oh wie helpt ons?!? via deze weg wil ik vragen. wie het vind contact ons aub! In de haakse bocht naar links(1ste bocht) , gezien vanuit het verlaten van de plek, ging onze deur van de passagiers kant open. op dat moment zijn wij een zwarte zak met raam verduistering passend op fiat Ducato 280 verloren, zo goed als nieuw !!!. facebook: Cheyenne van soest aub bericht mij!!!
wat een prachtige plek om te staan. het lozen van wc en afval water is goed geregeld. Wandelen door de bergen en door het kleine dorpje is erg leuk! ook in de buurt een waterval is de moeite waard! heerlijke plek !
fijn te weten voor honden eigenaren ! : honden zijn verboden op het strandje. aan de rand van de camping is het meer ,maar kun je niet echt makkelijk in vanaf de kant. Voor zwemmen aangewezen op het strandje ongeveer 5 a 10 min lopen.
Sitecode: 19783
Voor mensen met hond: honden mogen helaas niet op het strandje komen. Heel jammer !! wel fijn als je dit van te voren weet. bij deze 😉
de recreatie plas die op 15 minuten lopen zit is erg mooi. Het enige is, wat wij niet wisten. Voor mensen met honden!! : op het strandje en in het water mogen geen honden. wij kregen te horen van mensen die er ook lagen, dat de boswachter erg streng is. Boete per hond is 180 euro. het verbod bord staat er maar aan 1 kant van het meer. die hadden wij dus gemist! gelukkig geen boswachter gezien, maar die controleert regelmatig werd gezegd.
Fijne rustige plaats. vrije omgeving. leuke wandelroutes. super vriendelijke eigenaar. in de achtertuin aan de rand van het land.
fijne camping. wij hebben er 3 nachten geslapen. met de camper en 2 honden. zelf een plekje uitgezocht aan het meer. 15,30 p nacht incl alles. sanitair is wat oud en niet heel schoon. maar prima om te kunnen douchen enz. vriendelijke mensen.