@chn

Ja
2015

Mooie maar zeer rustige plek. ik denk dat het gratis is. Water kost, maar weet niet waar ik munten moet kopen

Kleine camping en gezellig. Zeer vriendelijke eigenaren die ons helpen met een autoprobleem. Ze hebben ook 2 huizen die je kunt huren. Zeer dicht bij het meer voor een wandeling. We komen nog een keer terug 🙂

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Geen plaats meer voor AC ... alles is gerenoveerd en binnenkort begint er voor deze zomer een nieuw restaurant en ik kreeg te horen dat ze aan het nadenken waren over nieuwe AC-parkeerplaatsen ... maar ik denk niet dat het deze zomer zal zijn helaas ... dus misschien is het het beste om het hier te verwijderen

rustige plek direct naast de stad.

mooie ruimte. helaas luchten de stadsbewoners speciaal voor de avond hun membraan op het stuk gras voor de parkeerplaats. een bar/café geopend waar veel lawaai is van hun gasten. treinen rijden meerdere keren per uur recht tegenover.

Hallo Deze ruimte is er niet meer en kan worden verwijderd. Op het terrein wordt een hotel gebouwd. Er is een feestplek aan de andere kant van de stad op Thyravej. Er zijn geen faciliteiten ter plaatse. Groeten Carsten Nielsen

mooie ruimte. gratis in 2019. helaas geen code voor douche en toilet dus je kunt niet naar binnen. opnieuw iets omslachtigs wanneer alle communicatie alleen in het Frans is