@chrisgreaves9
- 1990
- Autotrail Apache Coachbuilt
- 2016
- Alkoof
Dit moet verwijderd worden. Mensen niet jaren laten blijven
Hel gat. Jongeren samenkomen. Voetballen tegen ons busje trappen. Parkeer hier absoluut niet, laat staan overnachten.
GEEN tussenstop
Prachtig rustig. Uitstekende nachtrust. Handig voor het dorp. Kan het niet fout vinden
alleen goed voor gesloten bestelwagens. parkeerplaatsen van normaal formaat
We bleven in 2023. Allemaal up and running. Waterverspilling. afvoer toilet. Geweldig
echt een leuke plek. prachtige omgeving. het enige probleem is dat mensen zich niet aan de 48-regel houden. bestelwagens daar voor weken. dezelfde busjes elke keer als ik passeerde. de plaats gebruiken als hun persoonlijke parkeerplaats
Mooie plek. Water, afval en wc verwijdering. Ook elektriciteit inbegrepen, maar je hebt een euro-adapter nodig. De prijs is nu 10 euro.
Bestaat niet. Verspil je tijd niet
Lekker rustig. wordt 's ochtends een beetje druk met auto's die op de compound parkeren. niet veel hier in de buurt, maar geweldig voor een nacht?
Gewoon een parkeerplaats voor auto's. Te druk. Midden in het dorp
Mooie rustige plek. Dicht bij dorp en een mooie boswandeling
ziet er erg moe uit. zou kunnen doen met een gouden opruiming. als je van het geluid van skateboards houdt, dan zul je van dit shit-gat houden
Niets mis met deze plek. We hebben een heerlijke rustige nacht gehad. Je bent dicht bij de stad, maar na middernacht is het stil. Geen klachten hier.
u betaalt voor water en het doorspoelen van de wc-cassette werkt pas als u betaalt. Leuke plek om te verblijven hoor
we hebben een 7 meter lange koets gebouwd. de wegen zijn verschrikkelijk. parkeren niet bestaan. veel te veel auto's
schitterende plek. vlakbij de stad maar toch rustig en vrij
Geweldig rustig plekje. niet veel te doen, maar wat maakt het uit?
Leuke kleine tussenstop. Heel dicht bij het dorp
Deze parkeerplaats heeft borden met "privé-eigendom" als u binnenkomt. Gebruik niet. We gingen verder.
Ik ben er vrij zeker van dat kamperen 's nachts niet is toegestaan.
heerlijke rustige nacht. slechts 2 busjes daar. geen water of afval gewoon parkeren maar handig voor de stad.
mooie rustige nacht. zijn eerder geweest toen we een bloedige vreselijke nacht hadden vanwege een disco in de hal. deze keer waren we echter de enige mensen hier. handig voor het dorp en het kasteel
campingparkings zijn altijd goed. geweldige standaard. dichtbij het centrum en strand. kan geen fout vinden.
heel fijn. ongeveer 10 minuten van Dreux. Heel veilig. Geweldige nachtrust.
De route stuurde ons 4 kilometer verder naar waar het eigenlijk is. Ik vond het niet leuk. Kon niet geparkeerd worden. Elke ruimte ingenomen door auto's. Kon niet blijven, zelfs als we wilden. Dat hebben we niet gedaan
2 meter slagbomen. niet parkeren
deze campingparkings zijn altijd erg goed. Ik heb maar één klacht. de prijs die we betaalden was 11,80 euro. lijkt nooit de prijs te zijn die u verwacht. ging naar een met de correct weergegeven prijs. toen we kwamen betalen was dat een paar euro meer. een beetje slecht eigenlijk
lekker rustig. niet veel te doen in het dorp. de plaatselijke bar stond honden niet toe zo zode em. we vonden de parkeerplaatsen leuk. handig voor de supermarkt.
niet parkeren. onzin. geen goede camperstop
geen 15 spaties. had een baan die zich omdraaide. onzin
GA NIET OP ZATERDAGNACHT. Bloedig bedlam. Er zijn 2 feesten in het sportcentrum. we moesten vertrekken wanneer het om 2 uur 's nachts aankwam en geen tekenen van afnemen. Ik zou me voorstellen dat het halverwege de week stil zou zijn. gratis water en afval.
geen water toen we hier in februari waren. te veel geld voor wat je daadwerkelijk krijgt. wifi ja .. verspil water buiten de poort. ook de kosten waren 10,80 euro. aan de positieve kant erg netjes en opgeruimd. te veel geld voor geen water
verschrikkelijk. oké voor bestelwagens maar niet goed voor onze 7 meter coachbuilt. geen indicatie dat het voor camperplaatsen is. ziet eruit als iemands tuin. had moeite om zich gewoon om te draaien om weg te komen. landbouwmachines overal. tijdsverspilling. onzin
heel fijn. geen water of water maar behoorlijk stil. handig voor het dorp
niet mijn soort plek. heel erg druk. vol in februari. aan de positieve kant gratis water en afval. handig voor het dorp
absolute kloten. zou hier niet blijven als je me niet betaalde voor motorhomes
lekker rustig. gedurende de dag druk in sportcentrum, maar het stoort je 's nachts niet. betaal extra voor water en elektriciteit. we waren hier in februari en het was driekwart vol
heel fijn. geen verstopt afval toen we hier waren. gratis water en afval
Leuk en handig voor de stad. Geen water of afval maar voelde veilig en het was stil na middernacht
Leuke kleine tussenstop. Kan druk worden. Lijkt lekker stil. Water en afval inbegrepen. Ook douche en toilet
Niet slecht. Erg handig voor het dorp. Beetje luidruchtig maar stopt na 23.00 uur. gratis water en afval
Het is ok. Best wel stil. Niet echt een aangewezen camperstop. Het is een onafgewerkt industrieterrein. Mensen zullen zich hier waarschijnlijk niet veilig voelen, maar ik zal het op een avond geven.
shit hole
slechts 2 sterren toen we van het einde van de parkeerhaven vielen. wees erg voorzichtig. niets om je te stoppen.
beetje druk. maar gratis water en afval. handig voor dorp
water en afval werkten niet toen we aankwamen. nog steeds lekker rustig. handig voor het dorp
erg handig voor het dorp met een paar bars, een bakker, enz. Een nadeel was een Franse camper die het water blokkeerde (waarvoor je een adapter nodig hebt) en de gratis elektriciteit opdoen.
goede rustige nacht. voor 6 euro is het een goede prijs, maar je moet extra betalen voor toiletafvoer en water. handig voor de stad.
vond het geweldig. prachtig middeleeuws dorp. gratis water. gratis WC verwijdering. erg stil.
Sitecode: 1965
erg druk. stopte niet. kon geen WC-afvalverwijdering vinden. er is een bord maar kon het nog steeds niet vinden. ook geen water. erg handig voor het dorp, maar dat is alleen redding.
uitstekend. er staat dat het gesloten is. we gingen in februari en hadden een heerlijke nacht
Sitecode: 21958
lief. gratis water en afval. lekker rustig.
moest meer. te druk en lawaaierig
lawaaierig verschrikkelijk. erg druk stopte niet
Als je het leuk vindt om in een viskom te leven dan is dat geweldig. stopte de nacht niet. voelde niet goed. dorp ook niet erg mooi.
Briljant. Een van de beste. Dichtbij het dorp. Gratis water. Kan geen fout vinden.
nu niet parkeren. gesloten
Werkt niet meer. Parkeerplaats voor campers ligt op 1,4 kilometer afstand.
erg mooi en stil. geen water maar erg handig voor het middeleeuwse ommuurde dorp. beloopbaar.
Lekker rustig. Toen we aankwamen, stopten we de kaart erin. Geen water. het wordt automatisch gestart en geeft je 10 minuten water. Met de elektrische kunt u alleen uw lichten gebruiken. meer als een waterverwarmer of ruimteverwarmer en hij zal eruit struikelen. op het gat niet slecht voor 7 euro
zou hier weer verblijven. toen we aankwamen was er heel weinig ruimte op de parkeerplaats vanwege vissers. nadat ze vertrokken was het erg stil. ze zullen waarschijnlijk morgenochtend wel vroeg terug zijn. nog steeds gratis goed
precies wat we wilden. ideaal voor de tunnel. lekker rustig.
Sitecode: 20290
erg goed. stille Nacht. er zijn treinen maar heb ze nooit gehoord na middernacht.
Sitecode: 19810
Gebruik altijd deze plek. Mooi en rustig met een nieuwe water- en afvalvoorziening.