@chrisjan
- 2020
Vandaag
4 foto's toegevoegd · ongeveer 4 uur geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 4 uur geleden
Prachtige camperplaats waar je ook met de caravan mag staan. Wc Douches keuken om af te wassen alles is er, zelfs een wasmachine en droger die je gratis mag gebruiken. Enige minpuntje is dat het een ACSI camping is maar je moet moeite doen om je korting terug te krijgen. Wij betaalde 34 euro per nacht terwijl het 23 zou moeten zijn
Gisteren
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Wij hebben bij dit resort overnacht, en we zijn een middag in het Resort geweest. Het is niet zoals in Nederland, in de sauna moet je zonder badkleding en als je wil gaan zwemmen of op een ligbedjes wil liggen dan moet je badkleding aan trekken. De weg is overdag druk, in de nacht geen verkeer.
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Wij vonden het een goede oplossing om veilig en betaalbaar te overnachten op de parking van dit hotel. Ze hebben er een kleine unit neergezet met een toilet en douche. Een paar honderd meter vind je de tramhalte nu 47, je boemelt lekker mee richting het centrum, als de machinist zegt dat je bij een metrostation stopt dan neem je lijn 4 naar het centrum, Wij hebben de ene dag Boeda gedaan en de volgende dag Pest.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Wij staan hier momenteel 3 nachten,ze kunnen mij niet verplichten om mijn cassette in die automaat te legen,ik gebruik bio en leeg mijn cassette gewoon in de grijswater afvoer klaar,verder is er niks op aan te merken prima om Wenen te bezoeken.
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Hele mooie gratis camperplaats naast een skatebaan en speeltuin voor de kinderen. Openbare toiletten en verzorging zijn aanwezig. Paar minuten lopen naar de bakker en kleine supermarkt. Heerlijk fietsen langs de Donau. Stroom is op dit moment gratis en er wordt een vrijwillige bijd4age gevraagd
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Prima gratis camperplek. Wij stonden er op vrijdag en zaterdag nacht en we hebben heerlijk geslapen. Fietsen naar de stad 4 km. De volgende dag langs de Donau gefietst heen en weer 45km
Augustus 2026
3 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Mei 2026
Sitecode: 194943
Er zijn goedkopere plaatsen als je zelfvoorzienend bent, want met alle verhogingen zal de camperaar toch de duurdere gaan mijden .Het kan weleens een slecht jaar gaan worden boor de duurdere camperplaatsen.