@chrissol
Ruime plaatsen, schone faciliteiten, oplaadpunt voor fietsen. De oceaan ligt op 200 meter afstand met een lang, prachtig strand. Chipiona ligt op loopafstand (gemeentelijke markt op 1 km afstand met viswinkels, fruit, groenten en snacks). Geweldige fietstochten om van te genieten (Rota, Sanlucar, enz.). Vriendelijke ontvangst. € 18 per nacht inclusief elektriciteit voor 2 personen.
De camping is verdeeld in twee delen: een "traditionele" grindplaats voor € 14 per nacht met elektriciteit, en een meer campingachtige plek met mooie, goed afgebakende plaatsen voor € 20. De toiletten en douches zijn eenvoudig en kosten € 1 voor 5 minuten. De receptie is nogal onvriendelijk; afgezien van het geven van instructies die meer op bevelen lijken, lijkt het personeel meer geïnteresseerd in geld verdienen. Wat de omgeving betreft: er is directe toegang tot de oceaan, maar geen strand en verder niets in de buurt.
Zeer leuke plek om de nacht of langer door te brengen. Alles is gratis, ook al vind ik het persoonlijk normaal om een bijdrage te leveren als de plaatsen goed uitgerust zijn. Als het op jouw route ligt, aarzel dan niet.