@christiaan-janssen
- 2012
September 2026
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Sitecode: 196808
Fijne en rustige plek in een mooie fiets en wandel omgeving.
fijne kleine camperplek met alle voorzieningen die je nodig kunt hebben. heel vriendelijke ontvangst. ook genoten van de eenden eieren. prima omgeving om te fietsen of te wandelen. natuurgebied Kampina vlakbij.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
een paar euro grijs en zwart water kwijt en vers water tanken. Top service plek en 24/7 beschikbaar. jammer dan sommigen camperaars vinden dat ze niet hoeven te betalen.
2023
sanistation buiten werking. ook voor het lozen van grijs water.
2022
wat een unieke plek. in de achtertuin met veel privacy. schitterende tuin en een gastvrij onthaal. Vrijwillige bijdrage voor een goed doel in Namibië. Helaas konden we maar 1 nacht blijven.
Sitecode: 52098
Prima plek om te staan en de omgeving te verkennen te voet of per fiets. Geen voorzieningen maar daar kies je dan voor.
2021
2 foto's toegevoegd · ongeveer 5 jaar geleden

ruime plekken, vrijwel nieuw sanitair gebouw bij de ingang met heerlijke douches. strand aan de andere kant van de straat. centrum vlakbij.
2020
Fijne rustige camping. Prima omgeving voor wandelen, fietsen en watersport. vriendelijke ontvangst.
Nog steeds een top plek voor tent, caravan of camper. We komen er ieder jaar wel voor een paar nachtjes. Nijmegen op fietsafstand evenals Clevers Ijs in Plasmolen. Ook met een vollere bezetting nog steeds schoon sanitair.