@christophe-en-jeffrey
Lid van Campercontact sinds 2020
Hier verbleven we 1 nacht, mooie camping op de oever. Wij hadden een zeer mooie plek (nr2) net ruim genoeg. Sanitair krijgt een dikke voldoende daar alles aanwezig is maar toch beetje verouderd overkomt. Mooie streek, komen zeker eens terug!
Mooie camping, goed sanitair, grote plaatsen. gezellig lekkere bistro en fantastische uitbaters! komen hier al voor de 6de keer op 2 jaar tijd.
Mooie camping/camperplaats. Leuke eigenaren! verbleven hier 2 nachten. Waarvan 1 met onbijt smorgends in een mandje aan de camper. We betaalden 65,50€ all in. Leuke fiets en wandelstreek. Aangename diertjes op het domein. Sanitair verwarmd en proper. Komen zeker eens terug!
Deze zomer genoten van onze rust op de camping. Enkel bepaalde sanitaire is niet zoals de andere. Plekken ruim en grotendeels egaal. Perfect om deze buurt uit de Cote azure te bezoeken.
Perfecte Camping om LLoret te bezoeken, stonden hier 4 nachten. veel bewaking snachts na het uitgaan. Niet duur! Enkel het sanitair is aan vernieuwing toe! Douche straal is bij sommige douches echt miniem. Tegels kapot, schimmel niet meer verwijderbaar. Zwembad was tof
Waren hier van 29/12 tot 31/12. Aardig wat bezetting. Mooi sanitair, enkel op de toiletten heb je wel koud door de gure wind onder de deur door. Plaatsen waren ruim en egaal. Wifi was gratis toen. Perfect om Amsterdam te bezoeken van de Camping uit. Metro om de hoek. Enkel als je savonds te laat terug komt op de Camping, kan je de fietsen niet mee naar binnen nemen, en onveilig achterlaten vooraan.
Stonden hier eind februari op een toch redelijk bevolkte CP. Enkel jammer dat er geen sanitaire voorzieningen zijn. Veel putten in de straat en de plaatsen. Toch nog een redelijk veilig gevoel gehad in de donkere achterbuurt van de expo. Vlak aan tram, bus of taxi buiten de CP.
mooie CP met hartelijk ontvangst, voor die mensen komen we graag terug! verwarmd sanitair is echt een luxe. zeer rustige buurt
Mooie camperplaatsen, zeker ruimte genoeg. Minimum aan sanitair aanwezig. Wij stonden hier op een stormachtige avond, dan is de sanitair wel wat minder toegankelijk.
Waren hier begin september, veel vertrekkende. Mooie plaats met stroom, sani is al wat verouderd maar nog te doen. Leuke start plek om te gaan wandelen en het dorpje te gaan bezoeken.
mooie parking om te overnachten. 10€ betaald voor stroom. Water ook voorhanden. geen lawaai van parkerende autos. enkel spijtig dat er geen sanitair voorzien is. Leuke camperplaats
Goede camping, wel verouderd. oud sanitair met heel goed warm water! Voor 1 nacht 21,60€, vind ik dan nog extra betalen voor douche munten te veel... niet echt hinder van vliegtuigen of overlast op de camping. Leuke route met de fiets tot A'dam centrum.
Mooie camping met propere sanitaire voorzieningen. Comfort plaatsen zijn mooi groot en voorzien van waterkraan. Camping was vol, maar geen wachttijden merkbaar bij sanitair.
Prachtige camperplaats! Mooie sanitaire voorzieningen. Niet duur en mooie gras plaatsen.
Mooie camping met ruime plaatsen, goed sanitair (enkel jammer dat het warm water in de douche maar 6 min per keer loopt), vlakbij strand. Vriendelijke receptioniste.